Magazin

Hogyan Valentinozzunk az irodában?

2014-02-14 Horváth Krisztián


Minden bizonnyal a Valentin-nap az egyik legmegosztóbb alkalom az évben: legalább annyian utálják, mint ahányan rajonganak érte. A várost ellepik a virágárusok, a bevásárlóközpontok megtelnek szívecskés lufikkal, az iroda azonban veszélyes terep. Mit tegyünk, hogy ne kergessük az őrületbe kollegáinkat?


Először is nem árt, ha csak azokat vonjuk be a felhajtásba, akiket érdekel is. Virágot például tényleg csak annak vegyünk, akiért odáig vagyunk (ellenben ha még nem tud róla, ne ezen a napon rohanjuk le). Kínos ajándékokat se adjunk senkinek (ilyen egy romantikus randi-meghívás is). Szakértők véleménye szerint Ámort illik a munkahelyen kívül hagyni, és ez Valentin-napra különösen igaz.

Ennek ellenére egy friss felmérés szerint az emberek 69%- kapott már ajándékot e jeles napon valamelyik kollegájától. 58% viszont egyáltalán nem vagyik efféle meglepetésre. Sokan örülnének inkább annak, ha ez a nap szabadnap lenne.

Mindez eleve felveti a kérdést, hogy hogyan érdemes a magánéletünket az irodában kezelni, ha már sikeresen összejöttünk egy munkatárssal. Nicole Williams munkahelyi tanácsadó szerint az nem baj, ha a kollegáknak tudomásuk van a kapcsolatról, ellenben "nem szerencsés a kirakatba tenni az érzelmeket".

Az általános és unalmas jótanácsokon túl persze jöhet a vicces trollkodás is: gondoltatok már arra, hogy valakinek az asztalát ellepitek virágokkal vagy csokival? Természetesen olyat válasszatok, aki ettől a lehető legdühösebb lesz! 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos