Magazin

Oscar-szobor pár szóért cserébe? Igen!

2016-10-18 Horváth Krisztián


Pár szóért cserébe egy egyedileg gravírozott Oscar-szobrot adunk. A megújult Széklexikon nyereményjátéka november végéig tart.


Frissítettük és kibővítettük kedvenc székes lexikonodat, a Széklexikont, ahol minden üléssel és székekkel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz.

Tudjuk azonban, hogy mi sem gondolhatunk mindenre...

...hiszen az ülés, pláne az egészséges ülés világa hatalmas. Éppen ezért tőled kérünk segítséget, és a legjobb teljesítményt jutalmazni is fogjuk.

Játékunk során aki a legtöbb, a szabályoknak megfelelő szócikk-javaslatot teszi nekünk az ülés és a székek témakörében (és olyat javasol, ami még nem szerelep a Széklexikonban), egy Oscar-szobrot kap, amit ráadásul gravírozni is fogunk számára!

A küldött szócikkeket természetesen mi fogjuk kidolgozni, és gazdagabbá teszik majd a Széklexikon tartalmát.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos