Magazin

Ilyen egy stílusos tárgyaló, ha mi készítjük

2014-04-22 Horváth Krisztián


Az UVB Banco Zrt-nél jártunk, akinek egy speciális tárgyalótasztalt és székeket szállítottunk.


A tárgyalóasztal belül bőr betétes, a körülötte történő kényelmes ülésről pedig 12 Buffalo szék gondoskodik. A fényárban úszó, Szent István körútra néző szobába a krém színű székek, a calvados cseresznye fa és a fekete műbőr harmonizálnak a falak könnyed, tavaszias színeivel.

A különleges, egyedileg gyártott tárgyalóasztal közepén a műbőr borítás elég kemény ahhoz, hogy írni is kényelmesen lehessen rajta, mégis finom tapintású, melegséget és komfortérzetet sugall.

Partnerünkkel való együttműködésünk során a dolgozók részére is szállítottunk Austin és Tennessee operatív irodai székeket.

Szeretnéd, hogy a Te irodádat, munkahelyedet is megtervezzük és berendezzük? Kollegáink várják hívásodat, hogy kedvező, egyedi ajánlatot adhassanak Neked!

  • e-mail: info@nietsch.hu
  • telefon: 061-272-0480
  • személyesen: 1131 BP Béke utca 105. (konzultáció előre egyeztetett időpontokban)2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos