Magazin

Irodai fitnesz gyorstalpaló

2014-10-10 Horváth Krisztián


Ideje egy pillanatra felállni és elvégezni pár gyakorlatot. De nem csak most, minden nap!


A mellékelt ábra segítségével szemléltetjük, milyen egyszerűen tarthatjuk karban izmainkat, izületeinket munkaidőben az irodában, akár ülés közben is.

Törzshajlítás: ennek több formája is ismeretes. Ha kezeinket felemeljük és jobbra-balra mozgunk törzsünkkel, vagy ha kezeink hátra vannak külcsolva és így tesszük ugyanezt (nyakunkat, fejünket is mozgatva), menten sokkal frissebbek leszünk.

A vállak megmozgatása: akár ülés közben is végezhetünk csavaró mozgásokat, melyekbe vállunkat is vonjuk be. Sokat segít az is, ha akár egyszerre, akár váltva, de felemeljük néha kezünket. Ha nem tudjuk elengedni a billentyűzetet, mert annyi a munka, akkor elég, ha csak a vállunkat emelgetjük meg bizonyos időközönként.

A keringés egészséges fenntartására szintén jó hatással van, ha csuklónkat, könyökünket is mozgatjuk néha, elhagyva az egész napos megszokott helyzetüket.

Legyünk kreatívak! Ha van elég hely, ne sajnáljunk pörögni egyet székünkkel, az is sokat segíthet. És még mókás is!
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos