Magazin

Karácsonyi gyerekszék-játék!

2014-12-15 Horváth Krisztián


Az Irodabutik és a babamama.hu közös játékában most gyerekszéket nyerhettek!


Keressétek a játék Facebook-alkalmazását IDE kattintva, és nyerjétek meg a Lupo gyermekszéket piros mintás szövettel!

Nem csak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is fontos, hogy egészségesen üljenek, megfelelő széken. Karácsonyi játékunkban a babamama.hu oldallal közösen most egy Lupo gyerekszéket sorsolunk ki azok között, akik válaszolnak a játékban feltett egyszerű kérdésre. A játék vasárnapig (december 21.) tart, sok sikert mindenkinek!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos