0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Kocka fotel paravánnal, mégis szép


 2016. október 07   Horváth Krisztián

Régen nem adtunk már hírt dizájn témában, a Softline A/S nevű cég azonban most érdekes megoldást mutatott be a paravánozott bútorok világából.

Az 1979 óta működő dán vállalat legújabb kollekciója egyesíti a hangszigetelést a privát terek megteremtésével, de ezen túlmenően mégis szép és elegáns megoldással állnak elő.

Irodákban is egyre nagyobb divat

Manapság is tart a vita arról, hogy a zárt vagy a nyitott irodák-e a jobbak, de azt látjuk, hogy a nyitott irodákban is komoly igény mutatkozik személyes terekre. Ezek lehetnek akár csak a sarkokban kialakított kuckók, esetleg a "játékszobában" erre a célra létrehozott területek, de itt vannak megoldásként a paravánozott bútorok is.

A paravánozott bútordarabok tulajdonképpen egyszerű kanapék, szófák, fotelek, hozzájuk kapcsolódik azonban egy - általában szín- és szövetazonos - fal is, mely elválasztja őket a külső tértől.

A vizuális magány megteremtésén túl ezek a fallal kiegészített ülőalkalmatosságok hangszigeteltek is, így a kollegák privát beszélgetéseket, telefonokat is bonyolíthatnak bennük anélkül, hogy zavarnának másokat.

BASKET, mint kosár

A Softline A/S legújabb kollekcióját a vásári kosarak inspirálták, formájuk mégis hordoz magában valami huncut szögletességet. Ez nem zavaró, sőt segít a jobb helykihasználásban, a két formai elképzelés dinamikája pedig játékot visz az egészbe.

Az egy- és többszemélyes kivitelek kétféle támlamagassággal és lábtartóval rendelhetőek, vidám színeikkel pedig bármilyen irodai vagy közösségi térbe jól passzolnak.

Magyarországon ugyan nem forgalmazzák őket, de paravános bútorokat tudunk ajánlani. A Notre Dame kollekció 102-es és 103-as darabjai hasonló megoldással készülnek, és nagyon népszerűek a közösségi bútor kínálatunkban.

 


Ezekkel a székekkel találkozhattál a cikkben:


Notre Dame Lounge 102

kanapé hangszigetelő paravánnal

Kétszemélyes fotel olyan közösségi terekbe, melyekben szükséges lehet a részleges hangszigetelés, hangt...
242.582+ÁFA-tól (Bruttó 308.079 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

Notre Dame Lounge 103

hangszigetelt kanapé paravánnal

Háromszemélyes fotel olyan közösségi terekbe, melyekben szükséges lehet a részleges hangszigetelés, han...
287.132+ÁFA-tól (Bruttó 364.658 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

Érdekel a divat?

Rendezkedj be nálunk Te is egy kényelmes kanapén.

E-mail:


Érdekel a divat?

Rendezkedj be nálunk Te is egy kényelmes kanapén.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


2016.11.23

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×