Magazin

Kőkorszaki iroda csúcstechnikával

2013-07-11 Horváth Krisztián


Mi történik, ha egy szoftverfejlesztő cég találkozik rengeteg természetes fénnyel? A kérdésre a Tres Birds Workshop adott választ, amikor megtervezték és létrehozták a Quick Left szoftverfejlesztő cég új irodáját. Lássuk!


A cél természetesen egy új, innovatív munkahely megteremtése volt, de szerettek volna a szokványostól kicsit eltérőt is alkotni. A zöld iroda önmagában már nem nagy szám, viszont ha a kőkorszaki (pontosabban: annak kikiáltott) formavilág találkozik a modern notebook-okkal és központi légkondival, máris új dimenzióban érezzük magunkat.

A fény irányítása nem csak a napfény bevezetésével történt meg: a meglevő világítástechnika is átrendezésre került, az ablakokról lekerült minden színező és árnyékoló elem, emellett, hogy a természetes fény ökonómikus is legyen, széles tereket bocsájtottak a beltéri növények rendelkezésére. Ezeknek külön kádakat alakítottak ki, melyekben autómatikus öntözőrendszer is telepítésre került.

A lehető legkevesebb káros anyag felhasználása, az újrahasznosított matériák széleskörű beépítése igazán egyedi hangulatot kölcsönöz az irodának. A térelválasztók pet-palackokból készült falakkal vannak megoldva, melyek a hangot elnyelik, de a fényt nem. A munkaállomások újrafestett állványrendszerekből kerültek kialakításra.

Nektek hogy tetszik? Dolgoznátok ilyen helyen?

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos