Magazin

Legozzatok velünk!

2014-01-31 Horváth Krisztián


Tegye fel a kezét, aki szerint nem a Lego az egyik legkreatívabb játék! Most a Google jóvoltából bárki szabadon építkezhet a virtuális térben, építményét pedig elhelyezheti a Google Maps térképeken. Igazi péntek délutáni munkaűző elfoglaltság, mi pedig jutalmazzuk a legkreatívabb építőket!


A Build with Crome virtuális játékterében szabadon legózhattok, munkátok pedig megjelenik majd a virtuális térképen is, ahol böngészhetővé válik. 

Egy finn fotóst, Vesa Lehtimakit is megihletett a Lego által kiadott StarWars és Indiana Jones összeállítás, és sütőpor (meg további segédeszközök segítségével) újrafotózta a film jeleneteit - természetesen Legoból felépítve.

Játékra invitálunk! Az első 10 kreatív látogatónk, aki a virtuális játéktérben egy széket épít, és képét kiteszi az Irodabutik Facebook-oldalának falára, Irodabutikus kulcstartót kap ajándékba!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos