Magazin

Mennyit várnál egy próbaszékre?

2016-05-31 Horváth Krisztián


Irodaszékben sokkal több időt töltesz, mint kocsiban. Mégis ha új autót rendelsz, akár hónapokat is várnod kell, míg elkészül. A jó szék is megvárathat?


Azért merül fel ez a kérdés, mert bár egyedi összeállítással rendelt, személyre szabottan gyártott irodaszékeinkre természetesen sosem kell hosszú hónapokat várni, próbaszékeinkre viszont komoly várólista alakult ki.

 

Komolyan megvennéd próba nélkül?

Szerintünk nem.

A székvásárlásnak mindig alapos és megfontolt döntésnek kell lennie. Nem csak egy székről döntesz, hanem

   - milyen székben fogod életed elkövetkező 5-10-15 évét eltölteni,

   - mely szék lesz egészséged, gerinced őre,

   - melyik óv meg a fájdalomtól.

Az ilyen döntés alapvető hatással van az életedre, ezért csak úgy választhatsz helyesen, ha előtte alaposan teszteled a kiszemelt forgószékeket. És ez az, amiben mi a partnereid szeretnénk lenni.

Az Irodabutikban már évek óta hangsúlyozzuk, hogy a próba milyen fontos. De azt is tudjuk, hogy felgyorsult világunkban egyrészt nincs időd órák hosszat székeket próbálni bemutatótermünkben, másrészt egy pár perces teszt önmagában nem is lehet elég. A szék az egyik legfontosabb munkaeszközöd, és ahhoz, hogy megtudd, illetek-e egymáshoz, több napot is el kell benne töltened, munka közben.

Erre találtuk ki a próbaszék-szolgáltatást, hogy a saját irodád lehessen a bemutatóterem.

 

Hogyan segít neked az ingyenes próbaszék?

Az alábbi problémáidra biztosan megoldást kínál:

   - Segít választani bőséges kínálatunkból

   - Nem kerül sem idődbe, sem pénzedbe

   - Egyszerre több típust is kipróbálhatsz

   - Saját munkakörnyezetedben tesztelhetsz

A próbaszék-szolgáltatást azért alkottuk meg, hogy a te kényelmedet szolgálja, hiszen otthonodban, irodádban tesztelhetsz több napig is, ráadásul ingyenesen!

A székek oda- és visszaszállításáról mi gondoskodunk, veled egyeztetett időpontokban. A legjobb, ha első kézből nézed meg ebben a videóban, hogyan is működik a próbaszék-szolgáltatás!

Nem győzzük székkel

Az az igazság, hogy olyan sokan kértek próbaszéket, hogy alig győzzük, emiatt persze boldogok vagyunk, hiszen ez a jobbféle marketingproblémák közül való. Filozófiánk az alapos és megfontolt vásárlást szorgalmazza, és az erre létrehozott gyakorlati megoldás, az ingyenes próbaszék közös sikerünk és büszkeségünk.

Neked pedig nem kerül semmibe, hogy ennek a sikertörténetnek a része legyél.

Kérj még ma ingyenes próbaszéket! És gondolj a kollégáidra is! Ha új szék beszerzése előtt állnak, akkor több széket is tudunk vinni, így mindenki kipróbálhatja őket egy hétig! Minél előbb igényelsz próbaszéket, annál hamarabb alakul át az irodád egy prómateremmé - és annál hamarabb hozhatsz kényelmesen jó döntést.

(Próbaszékeid listájának összeállításához egyszerűen böngészed oldalunkat, és a tesztelni kívánt székek oldalán a “Próbaszéket kérek” gomb megnyomásával a listához adhatod a legszimpatikusabb székeket. Kollégáink felveszik majd veled a kapcsolatot.)
2016.05.31

Mennyit várnál egy próbaszékre?

Irodaszékben sokkal több időt töltesz, mint kocsiban. Mégis ha új autót rendelsz, akár hónapokat is várnod kell, míg elkészül. A jó szék is megvárathat?

Tovább olvasom

2021.11.23

Elég vizet fogyasztasz az irodában?

Tökéletesen beállítottad az ergonómia szabályai szerint a munkakörnyezetedet mégis fejfájással, fáradékonysággal küszködsz? Talán elcsépelten hangzik a kérdés, de: iszol elég vizet?

Tovább olvasom

2022.01.25

Dun & Bradstreet AAA tanúsítványt szerzett a NIETSCH Kft.

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a NIETSCH Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos