Magazin

Menstruációbarát kanapé a CEU-n

2016-01-28 Horváth Krisztián


A téma sokkal komolyabb annál, mint ahogy a címből tűnhet, és mi sem szeretnénk felületesen kezelni. Mivel egy kanapéról van szó, örömmel adunk hírt erről, bár a jelenség sokkal mélyebb (és fontosabb) esélyegyenlőségi kérdésekre hivatott felhívni a figyelmet.


A kérdéses kanapé egyébként nem mutat eltérést a legtöbb közösségi bútor kategóriájába tartozó ülőalkalmatosságtól. Műbőrből készült, formavilága követi a trendeket, színe harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Van azonban mellette egy cetli is:

A kanapé kihelyezésével az egyetem a Human Rights Initiative októberben kezdődött kampányához csatlakozott, melynek legfontosabb célkitűzése, hogy eloszlassa a menstruációval kapcsolatos, társadalmi szinten jelen levő tabusító hozzáállást. Az ilyen megbélyegzés negatívan befolyásolja a nők, lányok és transznemű emberek életét, ezért fontos vele foglalkozni.

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos