Magazin

Miért válaszd az Irodabutikot?

2013-07-12 Horváth Krisztián


Manapság a kereskedelem és a szolgáltatások minden területén erősödik a verseny. Nem mindenkinek vannak saját ötletei, így sokszor másolnak. Minket. Mert mi ötletesek vagyunk. Miért válaszd az Irodabutikot?


Miért válaszd az Irodabutikot?

1) Mert mi kínáltunk először (2005-től kezdve) Próbaszék szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy 8 éve állunk vásárlóink rendelkezésére, ha ki akarnak próbálni egy vagy több széket vásárlás előtt az otthonukban és irodáikban, kényelmesen és ingyen.

2) Mert mi vezettük be először az általánydíjas székszervíz szolgáltatást. Ha nem akarsz aggódni székeid állapota miatt, bízd ránk a karbantartást, és negyedévente átnézzük, szervizeljük irodaszékeid, fix és igen kedvező összegért.

3) Mert nekünk van a legmodernebb webshopunk. Erre nagy figyelmet fordítunk: szép és okos is. Minden összetevőt kiválaszthatsz és megnézhetsz, mielőtt megrendeled az általad összeállított széket.

4) Mert nálunk találod a legsegítőkészebb munkatársakat, akiket személyesen a bemutatótermünkben, vagy telefonon, de akár ingyenhívón, e-mailben vagy élő chaten is elérhetsz, és válaszolnak minden kérdésedre.

5) Mert ingyen házhoz visszük és össze is szereljük Neked a vásárolt termékeket. Ez tényleg ilyen egyszerű.

Bár mi Neked hozzuk létre az új szolgáltatásokat és a Te kényelmed érdekében újítjuk meg folyton termékeinket és ajánlatainkat, elismerésnek vesszük, ha mások másolnak minket. :-)

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos