Magazin

Mire nem jó egy jó szék?

2013-12-11 Horváth Krisztián


Ideje túllépnünk a materiális síkon és mérlegelnünk, mivel tehetik jobbá a székek életünket! Gondolkodjunk együtt! Az első kép például azonnal mosolyra hív minket!


Itt ismét egy "kisállatos szituáció": mindenkivel gyakorta megesik, hogy lovát nem tudja mihez kikötni. Kellemetlen ez akkor is, ha az irodabutikba akartok beugrani, hiszen a parkoló-órához való rögzítést az önkormányzat tiltja. Viszont egy szék ebben is segíthet!

Természetesen egy jó székkel nem csak aranyos állatokon, de embertársainkon is nevethetünk!

Mindenki szeret ámulni a bűvészek mutatványain. Nos, ha megfelelően választunk széket, az egész nap garantálni fogja nekünk ezt a mágikus hangulatot.

Gyakori élethelyzet, hogy egyenesekre van szükségünk. Teljesen nyilvánvaló, hogy ebben is a megfelelő szék segíthet.

Művészeknek kifejezetten ajánlott inspiráló széket választani, hiszen ha nincs ihlet, jól jön a segítség. Pályaválasztás előtt is érdemes elgondolkodni azon, hogy esetleg széknek tanuljunk tovább. Fontos azonban a szakosodás! Az ergonómikus székeket többen keresik, mint a hagyományosakat.

A megfelelő szék nem csak szeret és megnevettet minket, de kihívások elé is állít! Bár mi ingyenesen összeszereljük székeinket, ha szeretnéd magadat fejleszteni ilyen téren, kérhetsz nehezített szettet:

Veszélyes helyzetekben, például egy bolti rablás esetén mi nyújthatna nagyobb védelmet, mint egy szék?

Végül pedig unatkozás ellen is találhatunk széket. Kollégáinkkal együtt sokkal mókásabb (és egészségesebb) a mozgás a székben - vagy épp a székkel.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos