Magazin

Mostantól a főnök is ülhet egészségesen (itt az Emagra B3L Boss)

2020-02-27 Horváth Krisztián


Eddig igen nagy rés tátongott a szép, reprezentatív főnöki székek és a valóban egészséges irodai székek között, ám ennek most vége. Az Emagra székcsalád minden tudását és előnyét belegyúrtuk egy igazán mutatós és elegáns forgószékbe, így született a B3L Boss.


Stílus és elegancia

Tudjuk, hogy vezetőként milyen nehéz dolgod van, amikor jó széket keresel. Tudjuk azt is, hogy te többet dolgozol mindenki másnál, és napi 8-10 órát is az irodában vagy. Ehhez egy igazán egészséges székre lenne szükséged, de közben üzleti partnereket és fontos vendégeket fogadsz, akiket szeretnél stílusos és elegáns irodával lenyűgözni. Mi hát a megoldás?

Van egy jó válaszunk: a gerincbarát, szinkron mechanikás Emagra B3L Boss.

A B3L Boss egyedi formatervezésű, szálcsiszolt alumínium karfákkal, lábcsillaggal és fejtámla-tartókkal, valamint az ezekhez passzoló krómozott gázlifttel érkezik, így már első pillantásra is erőt és magabiztosságot sugároz. De ez csak a felszín, ennél sokkal többet tartogat számodra!

 

Szép és egészséges egyszerre

A B3L Boss ugyanazzal a gerincbarát szinkron mechanikával van szerelve, amivel az összes egészséges Emagra székünk. Ez azért jó, mert hátradőlés, hintázás közben az ülőlap és a hátlap dőlésszöge változik, így a derekad változatos pozíciókat vehet fel nap közben. Mondj búcsút a derékfájásnak, frissítsd fel keringésedet és sokszorozd meg teljesítményedet a Boss székkel!

 

 

Az egészséghez azonban más is hozzátartozik: a B3L ülésmélysége külön szabályozható, így magasságtól és combod hosszától függően tökéletesen személyre szabhatod. Ugyanígy állíthatóak szélességükben a karfák, amiknek puha felülete a váll-övet támasztja alá. Ezt egészíti ki a fejtámla, ami a hosszú munkanapok során is mentesít téged a nyaki fájdalmaktól.

 

 

A B3L Boss ezek mellett természetesen teljes magasságában is kényelmesen és gyorsan, egyetlen karral állítható gázliftje segítségével.

 

Tartós és szemet gyönyörködtető

Az alumínium és króm alkatrészek az esztétikumnak csak az egyik felét teszik ki. Neked több jár ennél. Fontos, hogy irodád arculatára szabhasd a székedet, így a klasszikus fekete szövet mellett további 6 elegáns színben kérheted a szék kárpitozását.

 

 

 

Ezek mindegyike magas minőségű (H osztályú), kiemelkedően kopásálló, vízlepergető szövet, így nem csak tartósak, de praktikusak is.

A B3L Boss ugyanúgy 5 év teljes körű garanciaidővel rendelkezik, mint az összes minőségi Emagra szék. Ezzel nem csak a költséghatékony döntésben segítünk neked, de egyben 5 év nyugalmat is vásárolsz, hiszen ezen idő alatt garantáljuk a profi, helyszíni székszervizt és a zavartalan alkatrész-ellátást.

A B3L segítségedre lesz a legnehezebb vezetői döntések meghozatalában is. Ehhez azonban először neked kell elhatároznod magadat. Ebben szeretnénk segíteni, hiszen a Boss széket bármikor kipróbálhatod bemutatótermünkben, vagy kérhetsz belőle próbaszéket akár egy hétre is, saját irodádba vagy otthonodba.
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos