Magazin

Mostantól minden székhez szeretet és csoki jár!

2016-06-03 Horváth Krisztián


Nem vicc, az Irodabutikban ezentúl nem tudsz majd úgy széket venni, hogy ne kapnál hozzá egy finom csokoládét és egy kedves masnit.


A legnagyobb kincs az egészség, szokták mondani, mi pedig alapvetően egészséget igyekszünk adni ergonomikus székeinkkel. Tudjuk azonban, hogy van még egy csodafegyver, mely az egészség mellett a leginkább bearanyozhatja a napunkat.

 

Boldogságot viszünk

Boldogságot "adni" látszólag igen nehéz, azonban mi már tudjuk, hogy nem lehetetlen! A csokoládé és a figyelmesség mindenkit boldoggá tesz, ezért mostantól minden nálunk vásárolt székhez jár az édesség és a masni.

Nagyobb irodák komplett bútorozásánál, székekkel való felszerelésénél eddig is törekedtünk arra az apró kis pluszra, amit mástól nem kaphatsz meg, ezért rendszeresen vittünk cserepes növényeket ajándékba, melyekkel az elkészült munkahely szinte azonnal elvesztette "steril" jellegét, és mintha már azelőtt otthonos lett volna, hogy a dolgozók birtokba vették és sajátjuknak kezdték érezni.

Ezt a hagyományt szeretnénk folytatni, illetve kiterjeszteni ezzel az apró figyelmességgel. :)
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos