Magazin

Napi bútor: a helytakarékosság csúcsa

2014-10-27 Horváth Krisztián


Legyen egy asztalom, vagy legyen négy? Vagy legyen egyszerre egy meg négy?


A fenti helyzet nem lehetetlen, csak kicsit paradox, de ha ezt az asztalt választjuk, minden lehetséges! Florian Krautli ötlete egyfajta matrioska-baba koncepció, melyben négy mülönböző méretű asztalkát kapunk, melyek egymásba illeszthetően, de akár egymásra, egymás mellé, alá, fölé és helyezhetjük őket rengeteg helyet nyerve vagy spórolva. Legkisebb állapotában is többféle kialakítással élhetünk, így gyerekek módjára legózva élhetjük ki kreativitásunkat, ha a nappali vagy az idoda apró újratervezéséről van szó.

Tetszik az ötlet? Ha beleszerettél, nálunk is tudsz rendelni belőle. Egyedi bútorokkal is állunk rendelkezésedre, vedd fel kollegáimmal a kapcsolatot bátran a www.butorbutik.hu oldalon!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos