Magazin

Napi bútor: az egyenes sosem létezett!

2014-10-15 Horváth Krisztián


Az egyenes vonalak csupán optikai csalódások, legalábbis ha ezeket a bútorokat nézzük.


Szakíts Te is a konvenciókkal, és tegyél olyan bútordarabokat otthonodba, irodádba, melyek első rénézésre teljesen deformáltak. Természetesen jól tudjuk, hogy a tér sosem sima, kicsit mindig görbült, ám ezt mindennapi tapasztalataink során a görbület kis mértéke miatt nem vesszük észre. Ezeket a berendezési tárgyakat úgy tervezték, hogy felerősítsék az egyenetlenségeket, s rámutassanak arra, hogy az egyenes csupán optikai csalódás.

Ilyesmit nem kapsz az IKEA-ban

Tudjuk, hogy ha ilyen speciális formákra van szükséged, akkor egyedi bútort kell rendelned, de van egy jó hírünk is: az egyedi jobb, mint a széria, és nem is drágább!

Miért érdemes nálunk keresgélned, ha egyedi bútorra vágysz?

  • mert együtt tervezhetjük meg, a te igényeid szerint
  • mert szériaáron adjuk
  • mert ingyenesen szállítjuk és szereljük
  • és persze mert 10 év garanciát adunk rá!

 

Ha érdekel, hogyan születnek az egyedi bútorok nálunk, nézd meg BútorButik oldalunkat!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos