Magazin

Napi bútor: hagyma és más nyalánkságok

2014-10-29 Horváth Krisztián


Joseph Walsh ír designer fából készített bútorainak ékköve e hagymás összeállítás, de más munkáit is megnézhetitek nálunk.


Annyi sok szék fából készült bútort hoztunk már Nektek, hogy azt szinte ki sem lehet fejezni, a maiak mégis különlegesek. Joseph Walsh évek óta tervez különböző tárgyakat fából, így nála nem csupán pillanatnyi fellángolás ennek az anyagnak és a szemet gyönyörködtető formáknak a szeretete és összeházasítása.

Mint ahogy a hagyma-asztalon és a hozzá készült székeken is látszik, a tervező több darabból állítja össze a kész munkát, ám az egyes szeletek olyan tökéletes összhangban kapcsolódnak egymásba, hogy szinte észre sem veszi a szem a kőris és tiszafa illesztéseit.

Az ír tervező további munkái:
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos