Magazin

Napi bútor: kártyavár

2014-09-19 Horváth Krisztián


Ne alapozzunk biztos üzleti sikereket vagy sikeres tárgyalásokat erre az asztalra, mert kártyavárként dőlhetnek össze elképzeléseink.


Mauricio Arruda tervei alapján készült ez az üveglap-felületű asztal, melynek lábai egy nem túl robosztusra rakott kártyavárra emlékeztetnek.

Gyerekkoromban én is építettem hatalmas kártyavárakat több pakli kártyából, de azok sokkal erősebbnek tűntek ennél a megoldásnál... Mondjuk üveglapot sose próbáltam rátenni.

Komolyra fordítva a szót: azt tudtátok, hogy a papírból készült bútorok erőssége elsősorban azon múlik, hogy hányszor hajtották meg az éleket? Sörkartonból olyan erős könyvespolcokat lehet készíteni, amik akár több-száz könyvet is elbírhatnak.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos