Magazin

Napi bútor: vidám szekrény gyerekeknek

2014-09-22 Horváth Krisztián


Látszólag itt valami hatalmas csíntalanság történt, mert ez a bútor szétesett... Vagy mégsem?


A gyerekek szeretik szétszedni a dolgokat, mert látni akarják, mi van belül és hogyan működik. Ennek egyik módja, ha összetörik azokat. Emlékszem, amíg nem kaptam csavarhúzót, én is inkább összetörtem a játékautóimat. Bezzeg ha lett volna egy ilyen polcom...

Ez a fiókos kialakítású bútordarab olyan, mintha éppen felrobbantották volna. Darabjait megfelelően a falra szerelve tovább fokozhatjuk a szétrepülő darabok összhatását. Lenyűgöző ötlet, emellett minden darab valóban tárolóegységként is működik.

Aki ilyet vesz a gyermeke szobájába, az ne csodálkozzon, ha robbantási szakértő szeretne majd lenni a csemetéje.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos