Magazin

Napi szék: a minimalizmus gyönyörködtet

2014-11-24 Horváth Krisztián


Sokszor nincs szükség bonyolult formákra ahhoz, hogy lenyűgözzük szépérzékünket.


Legyen szó akár az otthon eltöltött szabadidőről, relaxációról, akár az irodákban manapság egyre divatosabb pihenősarkok, pihenőhelyiségek világáról, mai bútordarabunk hasznos lehet mindenütt. Nincsenek bonyolult formák vagy alkatrészek, kizárólag egy egyenletes, dinamikus ív, mely arra csábít, hogy ráfeküdjünk és a nyugalom tengerére evezhessünk vele. 

Hogy vagytok ezzel a minimalista stílussal? Ti használnátok?
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos