Magazin

Napi szék: energiatermelő ülés

2014-09-18 Horváth Krisztián


Hihetetlenül érdekes koncepciót mutatunk: egy szék, amely energiát termel, ha benne ülünk.


A prágai Novaque stídió által tervezett székek amellett, hogy igen formabontóak, az ülés során elektromos áramot termelnek. Az apró mozgásokat alakítják eletromossággá, ezáltal pedig akár egy olvasólámpát is elláthatnak energiával.

Novaque Rocking Chair

A mechanika a gőzmozdonyok hajtásláncát idézi: a mindenféle irányból érkező mozgásokat végül egy duplarudas rendszer alakítja olyanná, hogy azzal áramot lehet indukálni.

Novaque Rocking Chair

Amellett, hogy hasznos, nektek hogy tetszik a szék?

Novaque Rocking Chair

Novaque Rocking Chair
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos