Magazin

Napi szék: hová nyúl a nyúl?

2014-04-21 Horváth Krisztián


Dizájnos, de minden bizonnyal egészségtelen szék jutott a mai napra. :(


A nyulak füleit idéző háttámla-kialakítás teszi egyedivé ezt az egyébként egyszerű, négylábú, fa ülőfelületű széket. Gyártják színesben és natúrban is az eredeti nevén Rabbit Ear nevű ülőalkalmatosságot, melyet két japán tervező, Kazuyo Sejima és Ryue Nishizawa alkottak meg.

Egy dolog, hogy hogyan néz ki a szék, de egy másik, hogy vajon mennyire kényelmes? Hogyan támaszthatja meg a háttámla a gerincet?
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos