Magazin

Napi szék: Metro4

2014-03-31 Horváth Krisztián


Nektek hogy tetszenek az új metróvonal több állomásán is látható formatervezett várószékek?


Ha a hétvégén kipróbáltátok a 4-es metrót, a tömeg mellett felfigyelhettetek a Fővám téri és a Gellért téri megállóban levő különleges székekre is. Az irodabutik lefotózta és kipróbálta ezeket a székeket. A külcsínről igen, az ergonómiáról és a kényelemről viszont nem vagyunk meggyőződve.

Formatervezett székek a négyes metró Fővám téri állomásán.

Azt persze el kell ismernünk, hogy a vonal egyik legszebb állomásán, a Gellért téren van helyük ezeknek a székeknek. A különleges, Komoróczky Tamás képzőművész ötlete alapján készített formatervbe mindenképpen illenek. Kérdés persze, hogy mennyire lesznek tartósak.

Komoróczky Tamás tervei, immár megvalósítva.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos