Magazin

A Greenpeace ezeket biztosan gyártásba küldené - Napi szék

2019-04-02 Horváth Krisztián


A nyomdai papírok tárolására szánt erős karton hengerek általában egy történet végét jelképezik: szemét lesz belőlük. Hacsak nem történik egy csodálatos átalakulás!


Egy tonna papír előállítása kb. 10 darab átlagos méretű fát jutatt a papírmalomba. A tartó hengerek szintén faként kezdik életüket, de többnyire értelmetlen véget érnek: kazánokat fűtenek velük vagy a szeméttelepre kerülnek. Pedig de sok fantázia van bennük! 

Például helyből elolvashatjuk a bennük eldugott, hulladék papírból préselt betűket és szavakat, vagy tárolhatunk bennük papirusztekercseket. Hiszen kinek ne lenne otthon pár féltve őrzött családi papirusztekercse?

Páran azonban még ezen is túlmentek, és a papírbútorok színes világát bővítve foteleket készítettek a haszontalannak látszó alapanyagból. Ez már valóban praktikus tud lenni, hiszen szinte teljes térfogata egyben pakoló hely is, ahová eltehetünk kisebb-nagyobb tárgyakat.

A kényelméről nincsenek híreink, viszont az biztos, hogy pár igazán komfortos designszék közül nálunk is válogathatsz!
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos