Magazin

Napi szék: robusztus formák

2014-11-19 Horváth Krisztián


Felmerülhet a kérdés, hogy miért mutatunk ilyen kevés forgószéket a blogban...


... de erről a dizájnereket kellene megkérdezni. Valamiért ők jobban szeretnek egyszerűbb, vagy éppen formabontóbb konstrukciókban gondolkodni. A sima forgószék nem pálya...

Az Interstuhl azonban most hozott nekünk egy érdekes széket, mely ötágú csillaggal, hagyományos gázlifttel, háttámlával és karfákkal rendelkezik, tehát a leírás alapján egy unalmas szék. Nem így azonban a formavilága, ami igazán egyedivé teszi: a retróvan megfűszerezett modern vonalvezetés, a krómozott alkatrészek és a visszafogott színek nyugalmat és erőt sugallnak. 

Ti szeretnétek egy ilyet az irodátokba?
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos