Magazin

Napi szék: ülj le bárhol!

2014-11-28 Horváth Krisztián


Mai rohanó világunkban komoly az igény arra, hogy bárhol leülhessünk. Az összecsukható horgászszékek hurcolása azonban nem életszerű. A mono erre kínál megoldást!


Munkába menet nincsen ülőhely az állomáson, a buszon, a metrón? Elfáradtál egy állófogadáson? Az egyetemi előadóban már nem jutott hely? Íme egy kényelmes eszköz, amivel bárhol leülhetsz!

A mono egy pici, összecsukható monopod, vagyis egy egykaros, teleszkópos, szétnyitható szék, melyek könnyen táskánkba tehetünk, övünkre akaszthatunk. Könnyű, korszerű anyagokból készült, strapabíró és garantáltan elbírja a súlyunkat is. Könnyen magasságunkhoz állíthatjuk, illetve akár le is csaphatjuk vele az akadékoskodókat. 

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos