Magazin

Profi cég profiktól veszi az irodaszéket (emiatt az 5 dolog miatt)

2017-12-14 Horváth Krisztián


64 irodaszék lecserélése nem kis munka, rengeteg idő- és pénz-kieséssel, macerával és fejfájással járhatna... Persze ha minket választasz, felejtsd el ezeket: egyetlen nap alatt fogunk megoldani számodra mindent, ráadásul olyan minőségben, amilyet idehaza még nem tapasztaltál. Következzen egy nap története az Uniqánál, 5 nagy tanulsággal.


Ha te már azoknak a cégvezetőknek vagy beszerzőknek a táborát erősíted, akik megunták a vacak irodai székeket és a munkatársaik ilyenekkel való inzultálását, akkor nagyon jó helyen vagy. Pontosan tudod, hogy megéri olyan széket venni, ami nem teszi beteggé a dolgozókat és 5 év teljes körű garancia van rá: ez neked 5 év tökéletes nyugalmat jelent majd, ennyi ideig nem kell a székflottád miatt aggódnod.

Ez eddig szuper, de most megmutatunk pár kulisszatitkot is, pontosabban 5 dolgot, ami miatt megéri profikkal dolgoznod.

1) Olyantól ne vegyél széket, aki tollakat is árul

Nem tudjuk szebben mondani: ha multinál vagy irodaszeresnél veszel gagyi széket, akkor lehet, hogy keveset fizetsz (vagy éppen sokat, mert lehúznak), de hogy nagyon drága lesz a dolog hosszú távon, az biztos.

Egy olyan komoly presztizzsel rendelkező cég, mint az Uniqa (URSS Kft., Uniqa Raiffeisen Software Service), nem akarja vacak székekre ültetni a dolgozóit, ezért választották az Emagra európai gyártmányú, 5 év garanciával rendelkező modelljeit.

Számunkra az egészség a fő küldetés, ennek szolgálatába állítunk mindent, ezért kapsz tőlünk jó és gerinckímélő székeket. De az is fontos nekünk, hogy a céged egy percre se álljon meg az ülés kérdése miatt. Ezért vagyunk felkészülve arra is, hogy akár egyszerre 64 széket szeretnél vásárolni, és nem akarsz ezzel kapcsolatban több körös logisztikát bonyolítani. Az neked se jó, meg nekünk se.

2) 64 szék egyetlen nap alatt bárhova, ingyenes szereléssel, szállítással

Reggel 10 óra, befut a kamion a Szép utcába a 64 darab friss, ropogós Emagra Yoga X8-assal. Ezek most nagyon kelendő székek, mert szinte mindent tudnak, ami csak egy boldog munkanaphoz kell. 

Négyen várjuk a szállítmányt, hogy a lerakodás gyors és zökkenőmentes legyen, és a forgalmat se akadályozzuk. Előzetesen felmértük a terepet, így pontosan tudjuk, hány körrel és mennyi doboz fér be a teherliftbe. Minden egyeztetve van a portával is, gördülékenyen haladunk.

Fent az emeleten párhozamosan kezdjük meg a munkát, 2 szobában is, hogy minél gyorsabban végezzünk. Nem foglalunk nagy helyet, takarékosak vagyunk, de minél nagyobb felvonulási felületet tudsz nekünk biztosítani, annál nagyobb lesz az öröm.

Nincs titok, a legjobb székeket szereljük össze a legmagasabb minőségben, így a kollegáid akár nézhetik is az egészet, ha van kedvük. Elvégre ők fognak ezeken a székeken ülni.

Ekkora megrendeléseknél általában két-két szerelőállást alakítunk ki, hogy egymás keze alá dolgozhassunk.

3) Helyben készült csoda, felfordulás nélkül

Nem csak gyorsan és csendben dolgozunk, de abban is biztos lehetsz, hogy nem hagyunk magunk után szemetet vagy koszt. Vendégségben vagyunk nálad, így vigyázunk mindenre.

A csomagolóanyagokat is elszállítjuk, neked ezzel sem lesz gondod, mi pedig védjük a környezetet, hiszen a gyár újra felhasználhatja majd őket. Mindenki nyer a dologgal.

4) Viszünk csokit

Igen, az Irodabutikban rendelt székekhez jár a boldogság és a csokoládé!

És pontosan annyi csoki jár, ahány széket rendeltél. Ezért az Uniqa dolgozói 64 darab masnis Raffaelló csokival is gazdagabbak lettek.

Közben persze folyik a munka is, gyűlnek a kész székek. Délre már egész kis hadsereg áll a szolgálatodban:

5) Nem csak összerakjuk, karban is tartjuk

Délután két óra, a székek készen várják az átvételt, befejeztük a takarítást és levonult a csapat.

A történet azonban itt nem ér véget.

Számunkra nem elég az, hogy minden összeszerelt széket kipróbáltunk a helyszínen és meggyőződtünk róla, hogy tökéletesen fog működni.

Számunkra az 5 év garancia sem elég, mert tudjuk, hogy tehetünk ennél többet is.

Nekünk az az igazán megnyugtató, hogy rendszeres karbantartás keretében negyedévente a teljes flottát átnézzük, meghúzzuk a csavarokat és megelőzünk minden problémát még azelőtt, hogy kialakulhatnának.

Ez az Irodabutik valódi garanciája a te nyugalmad és termelékenységed érdekében.

Alig várjuk, hogy veled is együtt dolgozhassunk!

 


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 329 Ft + ÁFA
245 528 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos