Magazin

Szék fail

2014-11-10 Horváth Krisztián


Kínai gyártmány volt talán? Vagy kicsit túlterhelték? Bárszékből sem mindegy, hogy milyen minőséget veszel és mire ülteted le a vendégeidet.


Mindenesetre nem lettem volna annak a helyében, aki éppen a törés pillanatában ült rajta.

Az persze világos, hogy nem a gázlift robbant fel. Hallottunk hasonló történeteket Kínából, de ezeket aligha fogadhatjuk el hitelesnek. Rengeteg gázliftet szervizelünk, és olyan még sosem volt, hogy egy bontatlan lift kárt tett volna a felhasználójában.

Amit a képen látunk, az inkább az, hogy az extra méretű, bárszékekbe való gázliftre helyezett gyenge minőségű felépítmény (nem is nagyon mernénk "ülőlapnak" nevezni) egyszerűen megadta magát a súly alatt, és középen megrepedve utat egedett a liftnek.

Ettől persze még igen kellemetlen élmény lehetett mindez annak, aki éppen helyet foglalt rajta.

A tanulság az, hogy ha magadnak nem is veszel drága széket, azért a vendégeket illik kényelmes, és nem utolsó sorban biztonságos hellyel kínálni. Van is pár mutatós darab kínálatunkban, például a Martina bárszék.

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos