0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Széles skála SpinaliS-ból - 2. rész


 2016. július 17   Kovács Kálmán

Múlt héten elkezdtük a SpinaliS termékcsalád bemutatását a három legnépszerűbb székkel, ma pedig tovább csemegézünk, és újabb három modellel folytatjuk a sort.

SpinaliS Spider

A termékcsalád egyik leglendületesebb tagja valódi támogatást ad a mozgékony embereknek. A kiválóan és nagyon gondosan megtervezett szék rendkívüli kényelmessége és ergonomikus párnázottsága mellett természetesen a dinamikus ülések minden sajátosságával rendelkezik. Mozgékony ülőlapja biztosítja a csípő és a gerinc környéki izmok szakadatlan és akadálymentes mozgását, a támla pedig lazán követi a hát vonalát, párhuzamos mozgásával. A karfák a háttámlával együtt mozognak.

A SpinaliS Spider kinézete is nagyon dinamikus, vonalai és ívei feldobják a környezetet, ahova kerülnek, választható színei pedig frissességet visznek a belső térbe. Az érintés kényelmét az Alcantara és microfibra huzatolás kombinációja biztosítja.

SpinaliS Navigator

Igazi tekintélyt parancsoló irodai forgószék a SpinaliS Navigator, amely esztétikus microfibra huzatával a magas minőség minden követelményének megfelel. Extra magas háttámlája lazán követi a gerinc vonalát, de ha arra van szükség, kényelmesen elmerülhetünk gondolataink és extrapuha párnázata közé. Dinamikusan mozgó ülőfelülete óvja egészségünket, miközben a háttámlával együtt mozgó és állítható karfái lehetővé teszik, hogy időnként megpihenjünk munka közben.

Élénkebb színváltozatai modern irodába illenek, a komolyabb árnyalatok klasszikus terekben is megállják a helyüket. A SpinaliS Navigator egyértelműen hozzájárul irodája imidzséhez, hiszen ahol adnak az egészséges munkakörülményekre, ott a minőségi munka és gördülékeny együttműködés az alapkészlet része.

SpinaliS Basic

Kicsi a bors, de erős! A legkisebb SpinaliS szék nem hogy kevesebbet tudna mint a többiek, de ő képezi az alapját a különféle stílusirányzatoknak és speciális elvárásoknak megfelelő fejlesztéseknek. Ez a modell volt az első a sorozatgyártott termékek közül és mai napig őrzi népszerűségét, ami nem is csoda, hiszen dinamikusan mozgó puffos ülőlapja, dúsan párnázott háttámlája egyszerre halmoznak el kényelemmel és gondoskodnak az egészségünkről. A támla és a karfa együtt, az ülőlaptól függetlenül, kényelmesen beállítható. Az alacsony háttámla deréktájon támaszt lágyan és azoknak javasoljuk, akik mozgékony felsőtesttel dolgoznak, vagy kényelmesebbnek érzik, ha a vállöv és a lapocka környéke mögött nincs támla.

Különleges pasztell színei és bőrhatású huzata rendkívül trendivé teszi ezt a fiatalos megjelenésű, légies modellt, amelyet filigrán hölgyeknek is melegen ajánlunk.


Ezekkel a székekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS Hacker

SpinaliS ergonomikus szék

Te is napi 8-12 órát ülsz a gép előtt? Fáradtan állsz fel az asztaltól? Programoztál, könyvelt&eacut...
217.150+ÁFA-tól (Bruttó 275.781 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

SpinaliS Navigator

SpinaliS ergonomikus szék

Megérdemled, hogy olyan irodában dolgozz, ahol a szék nem csak a berendezés része, sokkal inkább sikereid megtestes&uu...
248.980+ÁFA-tól (Bruttó 316.205 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

SpinaliS Basic

SpinaliS ergonomikus szék

Minden ház az alapjától lesz igazán stabil. Ahogy a tested, az egészséged is a gerinced épségén n...
170.100+ÁFA-tól (Bruttó 216.027 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »

Érdekel az egészséged?

Akkor kövesd a SpinaliS termékcsalád újdonságait velünk együtt!

E-mail:


Érdekel az egészséged?

Akkor kövesd a SpinaliS termékcsalád újdonságait velünk együtt!

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.


2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?


2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.


2016.04.18

Térdeplőszék – tényleg egészséges?

Napjainkban – mivel az ülőmunkával töltött idő mennyisége, és az irodai dolgozók közötti mozgásszervi és gerinc-panaszok gyakorisága együtt növekszik – egyre több a próbálkozás arra, hogy a negatív következményeket kiküszöbölő ülési megoldások szülessenek. Ezek a megoldások gyakran az ún. dinamikus ülés elvén alapulnak, vagyis arra késztetik a test tartóizmait, hogy állandóan dolgozzanak.


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×