Magazin

Szeretettel (és nyitva) várunk

2020-11-12 Horváth Krisztián


A korlátozások figyelembe vételével, biztonságos környezetben várunk az őszi-téli időszakban is, hogy felkészülhess a home office következő fordulójára.


Tudjuk, milyen fontos lehet most, hogy a várhatóan akár tavaszig is elhúzódó otthoni munkavégzés kényelmes legyen. Ebben szeretnénk neked továbbra is segítséget adni.

Bemutatótermünk változatlanul 10 és 6 óra között vár hétköznapokon.

Székeinket minden nap többször fertőtlenítjük, így biztonságosan kipróbálhatod őket. Egymás védelmében természetesen az üzletbe érkezve kötelező a kézfertőtlenítés (és erre érintésmentes módon biztonsítunk lehetőséget), valamint a szájat és orrot is eltakaró maszk használata. Bemutatótermünkben folyamatos, zárt rendszerű ózonos légfertőtlenítés üzemel.

Egyedülálló választék fájdalommentes ülésből

Szinte az összes Emagra modellünket, számtalan további ergonómikus széket és a teljes gerincbarát SpinaliS modellpalettát tesztelheted, valamint otthonra is kérhetsz tőlünk próbaszéket, hogy tökéletes munkatársat választhass a téli napokra és megspórold a derékfájást.

Nem csak székekkel, asztalokkal is várunk.

Több kivitelben is megnézheted elektromosan emelhető munkaállomásainkat, amikkel tovább fokozhatod a home office kényelmét. A nagy tudású, biztonságos és erős asztallábak memóriával programozhatóak, ütközésgátlósak és az egyedileg gyártott asztallapok miatt számtalan színben (és természetesen teljesen egyedi méretben) viheted őket haza.

Fő a biztonság

Fertőtlenítő termékeinkből külön sarkot hoztunk létre neked, így nem csak egyszerű, érintésmentes szappanadagolókkal, de akár érintémsentes lázmérős, alkohol-porlasztós kivitelekkel is megismerkedhetsz, illetve ezeknek magában álló és falra szerelhető kiviteleivel. Ezen túl törlőkendők és zárt rendszerű, biztonságos ózonos légfertőtlenítők is várnak.

Felhívjuk rá a figyelmedet, hogy az ellátási láncok akadozásai miatt sok széktípusunkból már most a készletek végéhez közeledünk. Amennyiben karácsonyra akár magadnak, akár szeretteidnek egy jó széket vennél ajándékba, érdemes már most megrendelned azt webshopunkban, vagy személyesen a 1131. Béke utca 105. alatti bemutatótermünkben.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


hálós irodai forgószék karfákkal

Emagra X5 Home
hálós irodai forgószék karfákkal

168 496 Ft + ÁFA
213 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

138*70cm méretben

FLEXIBILY elektromosan állítható magasságú asztal
138*70cm méretben

137 787 Ft + ÁFA
174 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos