0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Színek kavalkádja egy lenyűgöző irodai térben


 2016. július 15   Horváth Krisztián

A holland MDRVD dolgozói igazán különleges, új irodaházba költözhettek, melyben az élénk színek és a tágas tér találkozása egyedülálló összhangot teremtett.

Mi lehetne inspirálóbb a hatékony munkára, mint egy szerethető munkakörnyezet? Mert végső soron életünk nagy részét munkahelyünkön töltjük, és a fizetés csak egy bizonyos fokig képes ösztönözni bennünket: ha nem szeretjük a helyet, ahol dolgoznunk kell, az tevőlegesen rontani fogja teljesítményünket és hangulatunkat is.

 

Ezért örömteli igazán jó irodákat látnunk!

A rotterdami székhelyű MVRDV építészeti cég gondolt egy nagyot, és teljes csapatát új helyre költöztette, a város központjába. Ehhez nem kellett sem régi épületeket lebontaniuk, sem pedig méregdrágán üres telket venniük, helyette, egy háború utáni raktárépületet választottak "donornak" a műveletükhöz.

A 2500 négyzetméter alapterületű ingatlan 140 alkalmazottnak nyújt lehetőséget nem csak napi teendőik elvégzésére, de értekezletek megtartására, étkezésre, pihenésre is. Jacob van Rijs, az MVRDV társalapítója szerint így olyan testre szabható terek jöttek létre, melyek több igényt is lefedhetnek egyszerre, ezzel sugallva a cég dinamizmusát. Emellett a kollaboráció elősegítése is fontos szempont volt.

Mind a legnagyobb, mind pedig a kisebb tárgyalók hatalmas üveg fala egyben tábla is, melyre ötletek és tervek kerülhetnek. Ez egyszerre hasznos felület, valamint a fényt átengedő, de a hangokat bent tartó határvonal is. Újabb példája ez az építészeti üveg manapság divatos felhasználásának.

A helyiségeket az üvegfalak miatt valamilyen módon szeparálni kellett vizuális tekintetben is, így különböző erős színeket választottak a falakra. Ezek amellett, hogy mozgékony összhatást keltenek, fokozzák a pörgést is a bent dolgozók szerint.

Ismertek hasonló megoldásokkal operáló magyar irodákat?


Csak a legszebb irodák

Ezeket ígérhetjük, ha feliratkoztok hírlevelünkre.

E-mail:


Csak a legszebb irodák

Ezeket ígérhetjük, ha feliratkoztok hírlevelünkre.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.


2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.


2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...


2016.10.04

Irodaberendezési metódusok

Az irodaberendezés rendszerét, azaz, hogy hol helyezkedjenek el az asztalok, a szerények és más, a munkához szükséges egyéb bútordarabok, nem csak az alapján kell kialakítani, hogy mit enged a helyiség, vagy mi a vállalkozás célja, feladata. Érdemes jóelőre elgondolkodni azon, hogy milyen módszerrel dolgoznak a munkatársak, vannak-e teamek, vagy éppen az segíti-e elő a gördülékeny munkát, hogy a dolgozók többé-kevésbé el vannak szigetelve egymástól.


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×