Magazin

Térelválasztás mesterfokon

2014-11-05 Horváth Krisztián


Igaz, hogy ez egy tetoválószalon, de a megoldás hagyományos irodákban is szuper lehet!


Nyitott irodában dolgozol? Zavarnak a többiek? Szeretnél szeparáltabban lenni, de nem szeretnéd elveszíteni a nagy tér érzetét és a természetes fényt? Akkor ezeket a térelválasztó függönyöket Neked találták ki!

A FREAKS Architect által tervezett megoldás grafikailag is egyedi: a világ tetováló-hagyományainak összes fontosabb elemét igyekszik bemutatni egy kreatív montázson át. Felmerül a kérdés, vajon ha egy irodába tervezték volna őket, akkor mi került volna rájuk.

A változtatható szeparáció segítségével egyszerre akár 4 művész is dolgozhat egyazon helyen, de más és más terekben, ami emeli a szolgáltatás színvonalát, mégis megtartja a közösségi szellemet és a jó csapatot.

Te mit rajzoltatnál a saját térelválasztódra?

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos