Magazin

Tetszik az idei székzokni divat?

2014-06-25 Horváth Krisztián


Hogy vagytok az idei székzokni-divattal?


 

Zoknit minden lábra!

Ha még nem tudjátok, hogy mi az a székzokni, akkor itt az ideje átfutni összeállításunkat. Hoztunk pár példát arra, mi manapság a trendi, ha zoknit akartok húzni széketek lábára.

Székzoknik bevetés előtt:

Székzoknik bevetés előtt.

 

Egy képzeletbeli székzokni-divatbemutató

Elképzeltük, ahogy a kifutón végiglépdelnek az elegáns négylábú székek, miközben a fotósok és vakuk kereszttüzében a legújabb, legtrendibb székzoknik feszülnek a lábaikon. Az olasz divatmogulok megőrülnek az újabb és újabb kollekciók láttán, az pedig nem is lehet kérdés, hogy másnap már az összes divatlap a kecses kis székzoknik fotóival lesz tele. 

No de ne kalandozzunk el ennyire, vissza a képekhez...

Idén a rózsaszín csíkos lesz a divat:

A halvány-rózsaszín és a zöld-kockás is nagyon jól fogy:

Nem csak a székeknek, de a stokliknak is lehet zoknija!

 

A székzokni nem csak szép, de hasznos is, hiszen megóvja a szék lábát és a padlót is a kopástól. Könnyen mosható, és bármikor lecserélhető, így akár több, az évszakoknak vagy kedvünknek megfelelő szettet is tarhatunk belőle, ráadásul minden évben beszerezhetjük a legdivatosabb kollekciókat.

 

És a végére hagytuk a legjobbat: immár nálunk is vásárolhatsz székzoknikat! Kattints ide kínálatunkért.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos