Magazin

Újrahasznosítunk: kábeldobból hintaszék

2016-11-16 Horváth Krisztián


Mit lehet kihozni az ipari hulladékból? Ami azt illeti, akár egy hintaszéket is!


A kiöregedett ipari kellékek, mint például konténerek, dobozok, raklapok, vagy akár kábeldobok elhelyezése, kezelése, akár hulladékként való feldolgozása egyre komolyabb probléma. 

Miért ne készíthetnénk azonban inkább hasznos dolgokat belőlük?

Amit itt láthattok, az egy egyszerű, mégis nagyszerű hintaszék kábeldobból.

De nem csak ilyesmi készül manapság. Az Adidas például újrahasznosított, az óceánokból begyűjtött szemétből készíti a Parley cipőket.
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos