Magazin

Utoljára veszel széket: élettartam-garancia a SpinaliS modellekre!

2018-03-02 Horváth Krisztián


Az eddig sem volt kérdés, hogy a SpinaliS rendszerű forgószékek kínálatunk ékkövei és legjobb minőségű darabjai. Most azonban szeretnénk ezt neked egyedülálló módon garantálni is: minden SpinaliS székre élettartam-garanciát adunk!


Az egészség egy életre szól - ahogy a jó szék is

Évtizedek óta dolgozunk azon, hogy az ülőmunkát ne csak elviselhetővé, de egészségessé is tegyük. Hosszú és rögös út vezetett odáig, hogy ma már a hagyományos székek mellett gerincbarát szinkron mechanikás, és még egészségesebb, aktív ülést garantáló SpinaliS székeket is kínálhatunk neked.

Szeretnénk a hitünket, miszerint az egészség egy életre szól és mindenkinek jár, bizonyossággá tenni számoda, ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól minden aktív ülést garantáló székünkre jár az élettartam-garancia.

Természetesen nem a levegőbe beszélünk: tapasztalataink mutatták meg nekünk, hogy az 1999 óta európai gyártásban készülő SpinaliS modellek bírják a strapát: a legjobb anyagokból és ötvözetekből állnak össze, így ma már simán lehet találni 10-15 éves, még mindig kiválóan működő darabokat.

Ezért jár rájuk (a szövetezés kivételével) az élethosszig tartó garanciaidő.

A minőség csak akkor ér valamit, ha garanciával párosul, mi pedig nyugodt szívvel és örömmel adjuk neked ezt a biztosítékot, akár magánszemély vagy, akár cégként vásárolnál. Mert az egészséges ülőmunka mindenkinek jár.

 

Egy élethosszig tartó gondoskodás

Egy fiatal gyermek számára a biztonság nem abból fakad, hogy soha nem dobják fel a levegőbe játék közben. Számára a biztonság azt jelenti, hogy tudja: repülhet, és utána el is kapják majd a szülei.

Éppen ezért üzemeltetjük 1989 óta az ország egyik legnépszerűbb székszervizét. Ez a garancia arra, hogy a SpinaliS széked gyakorlatilag bármeddig veled lesz, és segít, hogy az akár nap 8-12 órás ülőmunka se járjon derékfájással, vagy később súlyosabb következményekkel, akár gerincsérvvel.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy mit hoz a holnap, de azt bátran megígérhetjük neked, hogy nem csak te élvezed a támogatásunkat egy fájdalommentes élet kialakításában, hanem a SpinaliS széked is számíthat ránk.

 

Az élettartam-garancia nem minden

Természetesen továbbra is lehetőséged van személyesen megtapasztalni a SpinaliS élményt.

Hiszen hiába írnánk arról, hogy ez akár egyénileg, akár cégként mennyire megéri neked (életedben nem kell többet új széket venned, ezzel pedig rengeteg pénzt, időt és energiát is megpsórolhatsz az egészséged megóvása mellett), mert amíg nem tapasztaltad meg személyesen a SpinaliS élményt, addig szavaink csak üres üzenetek.

Ezért továbbra is arra bátorítunk, hogy kérj tőlünk ingyenes próbaszéket, mert a próba alkalmával

  • saját munkakörnyezetedben
  • akár egy hétig is
  • vásárlási kötelezettség nélkül

tesztelhetsz, ráadásul még az oda-vissza szállítást is mi intézzük, amikor neked alkalmas és kényelmes.

Ennél többet már nehezen tehetnénk azért, hogy egészségesen ülj, de szerintem ebben egyet is értünk.

Ingyenes próbaszék igényléséhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani SpinaliS kínálatunkból a neked tetsző modellt, és a zöld Próbaszéket kérek gombra kattintani az adott szék oldalán. 

Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik SpinaliS szék illik hozzád, keress bennünket bátran telefonon (+36-1-272-0480), vagy gyere el bemutatótermünkbe személyesen. Várunk egy tartalmas beszélgetésre és székpróbára minden hétköznap 10 és 18 óra között a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

formabontó szék aktív üléssel

SpinaliS Rodeo
formabontó szék aktív üléssel

226 614 Ft + ÁFA
287 800 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Apollo
SpinaliS ergonomikus szék

300 315 Ft + ÁFA
381 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Navigator
SpinaliS ergonomikus szék

337 008 Ft + ÁFA
428 000 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus forgószék

SpinaliS Spider
SpinaliS ergonomikus forgószék

396 535 Ft + ÁFA
503 600 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.03.09

A 10 legjobb irodai szék – ülnéd őket?

Valljuk be egymás között: te sem valamilyen irodaszéket vennél, hanem a legjobbat.

Tovább olvasom

2014.06.25

Napi szék: full-extrás térdeplő

Mit szólnátok egy térdeplőszékhez háttámlával?

Tovább olvasom

2016.06.17

A SpinaliS székek előnyei

Korábban bepillantást nyertünk a dinamikus ülések legfontosabb jellemzőibe, és megbizonyosodtunk arról, hogy mennyire fontos a jó közérzet és a mozgásszerveink állapotának szempontjából, hogy ne egy adott helyzetbe kényszerítve, statikusan üljünk a székünkön hosszú munkaórákon keresztül. Szóba került a SpinaliS nevű innovatív székcsalád, és megígértük, hogy részletesebben is beszámolunk a termékek kiváló tulajdonságairól.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos