Magazin

Vespán az irodában

2013-11-07 Horváth Krisztián


Néha mindenki megunja irodai székét, legyen az bármennyire is kényelmes. A megoldás: pattanj robogóra!


Ha úgy gondolod, unalmas a széked, egészen extra (és drága) megoldást mutatunk: a barcelonai Bel&Bel stúdió elszánt alkotói a legendás Vespa robogó alkatrészeiből készítettek széket, mégpedig igen magas fokon és minőségben:

A Piaggio egyébként 1946-tól gyárt legendás hírű kétkerekű járgányokat. Nem egy Vespa modelljük vonult már be a motoros-társadalom és a formatervezés történetébe is, joggal. Az olasz cég tervezői hihetetlen zsenialitással tudták az életörömöt és az olasz napfényt motorikus eszközökbe oltani, hogy azok vidám színekben vihessék a világ minden tájára a vállalat hírét.

Görgős szék Vespa-módra

Arról nem tudni, hogy a szék kényelmes-e, de az biztos, hogy mutatós. A fényszórók világítanak, a fényezés csillog, a kiegészítő króm alkatrészek (a csillag és a görgők) pedig kiválóan mennek az egykor volt klasszikushoz. Ki ne szeretne felpattanni egy ilyen székre? Száguldana vele az irodai munka, nem igaz?

A mutatós daraboknak természetesen áruk is van: 630.000 forintot kell fizetnie annak, aki a stílus oltárán kíván áldozni ezekkel az extrém irodai székekkel. 

Mutatós székekkel a vespán túl is szolgálhatunk! Böngészd közösségi szék kínálatunkat, ahol olyan székekkel találkozhatsz, melyek valóban formabontóak.

 
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos