Magazin

Zavartalan működés, rendkívüli nyitva tartás

2020-03-17 Horváth Krisztián


Az egészségügyi helyzetre való tekintettel bemutatótermünk 8 és 15 óra között vár téged, de működésünk, online rendelési felületünk, kiszállításaink zavartalanul működnek. Segítünk, hogy a home office zökkenőmentes legyen.


Két dologról szeretnénk biztosítani téged:

 

1) Az indokolt elővigyázatosság jegyében, és további intézkedésig mi is módosított nyitva tartással, 8 és 15 óra között várunk bemutatótermünkben.

Itt kézfertőtlenítésre külön lehetőséget biztosítunk, valamint természetesen bemutatótermi székeinket is napjában többször fertőtlenítjük, valamint a próbaszékként kint levő székeknél is ugyanilyen alapossággal járunk el.

 

2) Működésünk zavartalan, így továbbra is számtalan széktípussal tudunk segíteni a home office-ra való átállásban.

Bár a székeinket alkatrészeit gyártó üzemek most fennakadásokkal számolnak a kínai és olasz helyzet miatt, jelentős raktárkészlettel várunk téged. 

Ez azért fontos, mert a jelek szerint hosszabb távú home officera kell majd berendezkednie mindenkinek, és az elmúlt napokban jelentősen megnövekedett a rendelési állományunk. 

A helyzet napról napra változik, így nem lehet pontosan kiszámítani, milyen termékből tudunk majd ténylegesen is kiszolgálni téged, ezért érdemes mielőbb beszerezned az egészséges otthoni munkavégzéshez szükséges ergonomikus székeket.

 

További kérdéseid esetén állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

hálós irodai forgószék karfákkal

Emagra X5 Home
hálós irodai forgószék karfákkal

168 496 Ft + ÁFA
213 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

irodaszék karfákkal és fejtámlával

Emagra X5 Office
irodaszék karfákkal és fejtámlával

175 583 Ft + ÁFA
222 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos