0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Speciális ergonómia
Sitness Half Ball labdaszék

Sitness Half Ball labdaszék

ergonomikus megoldás ülésre

Azér vagy itt, mert a hagyományos székeket már unod. Sokszor mi is, ezért ülünk időről időre a Sitness Half Bal...
44.512+ÁFA-tól (Bruttó 56.530 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Sitness 5

Sitness 5

Topstar labdaszék

Egyszerre stabil és dinamikus? Ilyen van? Igen, a Sitness 5 labdaszékkel, amit te is bármikor kipróbálhatsz nálunk!...
49.990+ÁFA-tól (Bruttó 63.487 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Sitness 27

Sitness 27

Topstar álláskönnyítő ergo szék

Éld át az ülés teljes szabadságát a Sitness 27 álláskönnyítő, 3D mozgásra képes...
56.990+ÁFA-tól (Bruttó 72.377 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »


Speciális ergonómia


Sokszor előfordul, hogy az ergonomikus székek világában semmilyen hagyományosnak mondható székkialakítás, vagy térdeplő kialakítás nem megfelelő. Ennek lehetnek egészségügyi okai, vagy bármilyen más külső tényező is beleszólhat a választásba.

 

Szerencsére az ergonómia nem korlátozódik a forgószékek, SpinaliS székek és térdelőszékek kategóriáira, és ma már számtalan speciális megoldással is találkozhatunk. Ezek célja közös: a testnek a lehető legjobb és legegészségesebb üléspozíciót biztosítani, ez pedig manapság az aktív ülést jelenti. Az aktív ülés a test mozgatását, a gerinc egészséges vonalban tartását, a mélyizomzat edzését és megerősítését szolgálja, hiszen végső soron ezek járulnak hozzá egészségünkhöz. Az ergonomikus székek legnagyobb erőssége, hogy magát a törzsizomzatot tartják kondícióban, így pedig saját magunk gondoskodunk egészségünkről.

 

Az aktív ülés fontos eleme a mozgó üléspozíció, melyet többféleképpen is megvalósíthatunk. A laba elvére épülő székek valamilyen gömb-alak adottságait, rugalmasságát használják ki, miközben stabil alapot nyújtanak. Hagyományos ülőlabdát nem árusítunk, mivel ez balasetveszélyes, ráadásul a technika már meg is haladta. Van helyette korszerű labdaszékünk, melynek keménysége is szabályozható, miközben garantáltan nem fog elgurulni, és mi sem fogunk leesni róla.

 

A labdák mellett az álláskönnyítő székek is azon az elven működnek, hogy a félig álló, félig ülő pozícióban a test mozgatva, dolgoztatva legyen, ezzel keltve egyenletes terhelés. Másképpen megfogalmazva: az ülés közben jelentkező elkerülhetetlen megterhelést egyenletesen oszlatják el a testen, így például a gerincet nem csak annak alsó szakaszán terhelik, ennek köszönhetően sokkal nagyobb eséllyel kerülhető el a porckorongok kopásából eredő gerincsérv.

 

Ha speciális ergonómiai igényed van, keresd szakértőinket, akik már 25 éve elkötelezett pártolói az egészséges ülésnek, és nap mint nap felveszik a harcot az ülőmunka okozta, mára már népbetegséggé szélesedett problémákkal.

 

Ha kipróbálnád ergonomikus megoldásainkat, látogass meg bennünket bemutatótermünkben, vagy kérj tőlünk Próbaszéket!
További tudnivalók

Akik már
használják székeinket

Kedves Irodabutik! Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a visszajelzések alapján kollégájuk tökéletes munkát végzett nálunk. Adó managereink régóta jelezték már, hogy asztalaik magassága nem elégséges, de eddig nem sikerült megtalálnunk a megfelelő megoldást. Önöknek köszönhetően azonban ez a problémánk is megoldódott, amiért köszönetünket szeretnénk kifejezni.
Kakuk-Varga Mónika, MAZARS


© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×