0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Térdeplőszékek
Térdeplőszék (fém)

Térdeplőszék (fém)

fémvázas térdeplőszék

Fedezd fel az ülés egy új módját! A háttámlát és az ülőlapot eldobva a térdeplő...
21.990+ÁFA-tól (Bruttó 27.927 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Térdeplőszék (lift)

Térdeplőszék (lift)

gázliftes állítású térdeplőszék

Unod a hagyományos székeket? Folyton fáj bennük a derekad? Kényelmetlenek? Akkor mutatunk valamit, ami sokkal jobb lehet! Ha o...
23.990+ÁFA-tól (Bruttó 30.467 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »
Térdeplőszék (fa)

Térdeplőszék (fa)

favázas térdeplőszék

A szépség vagy az egészség a fontosabb? Ha favázas térdeplőt választasz, nem kell döntened! A tér...
31.490+ÁFA-tól (Bruttó 39.992 Ft)
RÉSZLETES INFORMÁCIÓ »


Térdeplőszékek


Ismered már a térdeplőszékeket? Ha még nem, bemutatjuk röviden, miért lehet hatékony alternatíva az ergonomikus ülés világában egy térdeplőszék. A koncepció lényege, hogy a hagyományos szék használata közben jelentkező terhelések nagyságát és irányát megváltoztassuk, ezáltal teremtve egészségesebb, kényelmesebb munkakörnyezetet, óvva az egészségünket.

 

Az ülés legnagyobb veszélye a gerinc helytelen tartásából fakadó kockázatok fájdalmas csoportja, melyek között a legsúlyosabb a gerincsérv lehet. A térdeplőszék a medence helyzetének megváltoztatásával a gerincre ható terhelést is megváltoztatja. A térdelőszék használata közben tulajdonképpen nem is ülünk, vagy legalábbis nem úgy, mint egy székben.

 

A nem klasszikus üléspozíció miatt választják sokan a térdeplőszéket egyfajta második széknek, olyan alternatív eszköznek, melynek használatát csak napi pár órára korlátozzák és akkor veszik elő, ha a hagyományos székben már kényelmetlen az ülés. Ezt kis mérete és kedvező ára is lehetővé teszi, hiszen a térdelőszék az asztal alá betolva is kényelmesen elfér, emellett egy hagyományos ergonomikus székhez képest jóval kedvezőbb áron beszerezheted.

 

A térdeplőszék használat közben szinte kényszeríteni fogja a benne ülőt arra, hogy tartása egyenes maradjon, vállait és kezeit is a megfelelő helyzetben tartsa, ezáltal pedig elősegíti, hogy az ülőmunkával töltött hosszú órák testünk számára olyan pozícióban teljenek, mely nem teszi tönkre gerincünket.

 

Kíváncsi vagy a térdeplőszékekre működés közben? Várunk bemutatótermünkben, vagy akár saját otthonodban, irodádban is kipróbálhatod őket, ingyenesen. Keresd Próbaszék lehetőségünket!
További tudnivalók

Akik már
használják székeinket

Köszönjük a gyors intézkedést, és a profi szolgáltatást.
Munkatársaim szerették volna kipróbálni a tárgyalószéket, amit a webáruházukban kinéztek. Köszönjük, hogy elhozták nekünk és kipróbálhattuk.
Erdei Bálint, CRB CITYRAMA Travel Agency


© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×