Magazin

2017 TOP irodai forgószékei

2017-08-15 Horváth Krisztián


Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


Kinek mi a jó?

Kezdjük először is azzal, hogy eláruljuk: mindenkinek más lesz a tökéletes széke.

Ergonomikus kínálatunkban pontosan ezért van ennyire sok szék - olyan székek, melyeket máshol meg sem találsz. Biztos, hogy a számodra tökéletes társ is itt rejtőzik valahol, csupán meg kell keresnünk.

A két kedvenc szempontunk székvásárlás során az egészség és a legjobb ár/érték arány. Az utóbbi években folyamatosan nő azoknak a tábora, akik már egyik vagy másik, netán mindkét imént említett szempont szerint keresnek széket. Ez nagy sikerélmény számunkra, hiszen régóta ezért dolgozunk.

 

Melyek most a legegészségesebb székek?

SpinaliS HackerEbben a tekintetben nincs változás a korábbi évekhez képest: ergonomikus eladási listáinkat továbbra is az aktív ülést garantáló SpinaliS székek vezetik, azon belül is a SpinaliS Hacker a slágertermék. Szorosan követi őt a SpinaliS Ergonomic és a SpinaliS Spider.

SpinaliS RodeoSzámunkra is kisebb meglepetést okozott, hogy az idei nyár egyik sokat keresett különlegessége lett a SpinaliS Rodeo, mely az 1999 óta gyártott székcsalád legfrissebb és legvagányabb darabja.

A Rodeo is hordozza magában az aktív ülés minden előnyét, vagyis gyakorlatilag időkorlát nélkül használható folyamatosan, akár napi 10-12 órában is, és hosszabb, évtizedes távon sem okoz gerincbántalmakat, sőt a kialakult panaszokat is enyhítheti. Minderről részletesebben itt is olvashatsz.

Ha azt hitted, hogy a sima ülőlap vagy a háttámla elengedhetetlen kelléke egy széknek, akkor ideje újragondolnod a kérdést és kipróbálni bemutatótermünkben egy Rodeo-t!

 

Költséghatékony igáslovak az irodában

Amikor 2016-ban végignéztünk a klasszikus irodai használatra szánt forgószékek piacán, erős hiányérzetünk támadt. Nem volt egy olyan széles skálázhatósággal rendelkező, több modellel és opcióval is bíró székcsalád, amire az átlagosnál több garanciát adhatunk és nem is kerül vagyonokba.

Hogy a problémát megoldjuk, felderítő útra indultunk, így kerültek tavaly kizárólagos hazai forgalmazásban hozzánk az Emagra cseh gyártmányú székei. 2017 pedig már az Emagrák igazi térhódításáról szólt. 

De miért tudták ilyen sikeresen megostromolni az igényes irodákat az Emagra-székek?

  • 5 év garancia - ez ma kiemelkedő a magyar piacon
  • verhetetlen ár-érték arány: a garanciaidőre lebontva az Emagra székek minden másnál költséghatékonyabbak
  • gerinckímélő, vadonatúj tervezés - a legjobb szinkronmechanikákat rakjuk az Emagra-székedbe
  • széleskörű opciók: ülésmélység, karfák, fejtámlák, csillagok, liftek - ezek mind cserélhetőek, ahogy szeretnéd
  • hálós dizájn: könnyű, jól szellőzik és tartós
  • európai minőség: ülj bele egy Emagrába és megtapasztalod, milyen a jó forgószék

 

Melyek voltak a legnépszerűbb modellek?

A bevezetés óta trónbitorló Emagra Zen X5 mellé idén megérkezett talpig net-hálós NET X5M is, amit már csak a Yoga X8 tudott megszorongatni.

Emagra Zen X5Emagra Net X5M Emagra Yoga X8

 

Ezeket a modelleket igen nagy számban értékesítettük köszönhetően annak, hogy beszerzésük után nem csak egészséges és kényemes ülést garantálnak, de 5 év nyugalmat is adnak: 5 évig garantáltan nem lesz gondod a székeddel, hiszen profi székszervizünk a teljes garanciaidő alatt gondoskodik az esetleg felmerülő problémákról.

Az örök slágerek

ErgohumanNem feledkeztünk meg az örök slágertermékekről sem.

Itt van rögtön az Ergohuman, mely a Föld szinte bármely országába utazva egyet jelent a modern irodaszékkel. 5 kontinensen forgalmazzák a súlyhoz állítható szinkron mechanikával rendelkező, teljesen hálós ülőfelületű változatát több dimenzióban állítható karfákkal és fejtámlával.

A futurisztikus megjelenést a krómozott alkatrészek teszik teljessé. Ki ne szeretne egy ilyet az irodájába? Nem is volt nehéz megtartania az összesített harmadik helyezését.

Kánikulában ismerszik meg a jó szék

Az igazán meleg nyárra való tekintettel sokan kerestetek kifejezetten jól szellőző hálós székeket is, ezekről külön oldalt állítottunk össze, amit ide kattintva érhetsz el.

A NET-hálós háttámlák nem csak azért hódítottak akkora teret 2017-ben, mert nem izzadsz beléjük, hanem mert sokkal tartósabbak, mint a szövetezett háttámlák, emellett könnyebben állítható a bennük levő, szabadon mozgó gerinctámasz és sokkal kevésbé nyomják össze az apró irodai teret megjelenésükkel.

Alternatív megoldások

2017 "vesztese" a komolyabb ergonomikus megoldások térnyerésének hála a térdeplők családja.

Bár még mindig sokan keresitek ezeket a konstrukciókat, a tendencia előttünk világos: aki végleges megoldást szeretne az egészséges ülésre, az szinkron-mechanikás, vagy aktív ülést garantáló forgószéket választ.

A Sitness 5 labdaszékhez a speciális megoldások között idén csatlakoztak a Halfball és álláskönnyítő székek is, ám ezekkel egyelőre csak barátkoztok - pedig sok helyzetben jelentenek a forgószékeknél hatékonyabb megoldást a jó ülésre.

Próbára bátorítunk téged is!

Hosszú évek tapasztalata mondatja velünk: a számodra legjobb megoldás létezik, csak talán még nem ültél bele.

Nálunk ezt megteheted. Hétköznapokon 10 és 18 óra között várunk a 1131 BP, Béke utca 105. szám alatti bemutatótermünkben, ahonnan akár azonnal haza is viheted a számodra legjobb modellt.

Ha megfontoltan szeretnél dönteni, bármelyik székünket kérheted egy hetes ingyenes helyszíni próbára! Részletekért kattints ide.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

219 213 Ft + ÁFA
278 400 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

Hálós háttámlás forgószék

Emagra X5 Zen
Hálós háttámlás forgószék

193 693 Ft + ÁFA
245 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

formabontó szék aktív üléssel

SpinaliS Rodeo
formabontó szék aktív üléssel

226 614 Ft + ÁFA
287 800 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

hálós ülőfelületű egészséges szék

Emagra X5M Net
hálós ülőfelületű egészséges szék

215 365 Ft + ÁFA
273 514 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

ergonomikus vezetői forgószék

Ergohuman
ergonomikus vezetői forgószék

231 488 Ft + ÁFA
293 990 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

289 921 Ft + ÁFA
368 200 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus forgószék

SpinaliS Spider
SpinaliS ergonomikus forgószék

396 535 Ft + ÁFA
503 600 Ft Bruttó

RÉSZLETEK




2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos