Magazin

30 ergonomikus Emagra szék landolt a CIG Pannóniánál

2021-02-25 Horváth Krisztián


A 2021-es év fejlesztésekkel telinek ígérkezik az irodák számára. A tavalyi esztendő a bizonytalanság és sok szempontból a kihagyott beszerzések időszaka volt, amiket sokan idén fognak pótolni. Ennek kihívásaival kapcsolatban nyújtunk segítő kezet.


Milyen hatással lesz a 2020-as év bizonytalansága az ideire?

Tapasztalataink szerint a legfontosabb megoldandó feladat idén a készlethiány lesz, sok távol-keleti termelőegység ugyanis messze alultervezte a kapacitásait a koronavírus-járvány miatt. Azzal számoltak, hogy a globális költések és beszerzések visszaesnek, az év első két hónapjában azonban ennek éppen az ellenkezője tapasztalható Európában.

 

De miért?

Valószínűleg az oltási kampányok beindulásával a legtöbb nagy cég és irodákat üzemeltető vállalkozás azzal számol, hogy nyárra a munkára vonatkozó korlátozások javát feloldják. Hogy ez indokolt optimizmus-e, vagy sem, azt jelenleg még senki sem tudja, de sok olyan iparágban, ami tavaly a helyzet ellenére nyereséggel zárt, a 2020-as évben elmaradt fejlesztéseket gőzerővel kezdik végrehajtani. Ilyen szektor például a logisztika és a biztosítás.

 

Mik a következmények?

Az alultervezett kapacitás és a megnövekedett kereslet globális szinten tapasztalható áruhiányhoz vezetett, amit tetézett az ellátási láncokra nehezedő egyre nagyobb teher, vagyis a szállítási kapacitások végessége miatt tovább nőtt a készlethiány. Ez a mi kínálatunkban is több terméket érint.

 

Hogyan próbálunk segíteni a beszerzésekkel kapcsolatban?

A nagyobb székes projektek számunkra ugyanolyan fontosak, mint a kényelmes home office kialakítására törekvő vásárlók. Előbbieket a cégünknél már korábban több esetben is hatékonyan alkalmazott módszerekkel segítjük. De mik ezek?

 

A CIG Pannónia Biztosító új székei

Az új irodai térbe költöző biztosítónak a Népliget Center B épületébe szállítottunk 30 darab Emagra X8 forgószéket.

A székek ilyenkor dobozban érkeznek, mi pedig természetesen össze is szereljük őket. Azért fontos, hogy az összeszerelést mi végezzük, mert a kiemelkedően hosszú, 5 éves garanciaidőt a szakszerű összeállítás tovább növelheti. Emellett kollegáink nagy rutinnal, gyorsan és halkan dolgoznak.

Az összeszerelés során minden szék minden funkcióját ellenőrizzük is, így az átadott flotta minden darabja hibátlanul fogja tenni a dolgát.

A csomagolóanyagok elszállításáról is gondoskodunk, azokat szelektíven gyűjtjük a nap során és így is adjuk le az erre kijelölt helyeken. Ha az adott irodaházban a szelektív hulladékgyűjtés vagy maga a mennyiség nem kezelhető, akkor elszállítunk mindent. A dobozokat a lehetőségekhez képest saját folyamatainkban újra is hasznosítjuk (például más termékek biztonságos és sérülésmentes postai szállításánál).

És ez még nem minden! Székeink összeszerelés közben általában csendben vannak, de ha kell, énekelni is tudnak:

 

 

Ha neked is tudunk segíteni akár egy, akár több szék, esetleg komplett székflották beszerzésénél, keress minket bátran. Személyesen várunk bemutatótermünkben a 1131 Budapest, Béke utca 105. szám alatt hétköznapokon 10 és 18 óra között. Itt nem csak irodaszékeinket, de egyéb ergonomikus kiegészítőinket, emelhető asztalainkat is kipróbálhatod és találkozhatsz enteriőrtervezőnkkel, Koczka-Kabay Boglárkával is, aki akár irodai tereid teljes újraálmodásában is örömmel segít.

Ha az otthon kényelméből böngésznéd kínálatunkat, webshopunkban megtalálod összes székünket, valamint bútortervezési szolgáltatásainkat is.

Beszerzésekkel, tenderekkel és egyedi ajánlatokkal kapcsolatban keresd Farkas Ferenc ergonomiai szakértőnket.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


deréktámaszos elegáns forgószék

Emagra X8 Yoga
deréktámaszos elegáns forgószék

162 152 Ft + ÁFA
205 933 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

irodai forgószék karfákkal

Emagra X8 Home
irodai forgószék karfákkal

149 667 Ft + ÁFA
190 077 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos