0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Hogyan rendezzük be az irodát?


 2016. augusztus 14   Kovács Kálmán

Amikor egy irodát berendezünk, számos szempontot figyelembe kell vennünk. Ez talán még nehezebb műfaj, mint a lakás berendezése. Sokkal több ez elvárás, a szempont, és a magánlakással szemben egy irodát nem lehet naponta/hetente átrendezni, amíg jó nem lesz, hiszen a számítógépek beszerelése, zsinórok elvezetése sok munkát és – attól függően hogy oldjuk meg – költséget vet fel.

Összegyűjtöttünk néhány szempontot, amit az új irodánk berendezése előtt a tervezés során érdemes figyelembe venni, hogy ne később érjen meglepetés vagy kelljen adott esetben diszkomfortban vagy munkatársi konfliktusok között dolgoznunk.

Milyen fontos speciális helyiségek legyenek?

A mellékhelyiségek és mosdók/fürdőszobák általában az irodaház színvonalától és helyi jellegzetességeitől függenek. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy – akár irodaházban vagyunk bérlők/tulajdonosok, akár lakásban alakítunk ki irodát, hogy legyen a munkatársak számára használható konyha. Természetesen nem kell arra felkészülni, hogy háromfogásos ebédeket meg lehessen főzni, de arra mindenképp alkalmasnak kell lennie, hogy az ebédjüket megmelegíthessék, tányérra tehessék, ülve elfogyaszthassák, majd a szennyest elmosogathassák. Sok helyen a dolgozók a gépüknél esznek, aminek következtében óhatatlanul az egész irodát különféle szagok lengik be ebédidőben, és ugyanez a következménye annak is, ha a tárgyaló lesz az étkezés helye. Ha ugyanebben az időben fontos tárgyalópartner érkezik, nem biztos, hogy kultiválni fogja a „klímát”.

Ami még végiggondolásra vár, és első sorban a cég felépítésétől, stílusától, az ügyfélkörtől függ, hogy kell-e külön helyiség a vezető beosztású alkalmazottak és az igazgató számára vagy sem, illetve, hogy kell-e tárgyaló. Továbbá érdemes elgondolkodni azon is, hogy legyen az irodában egy ún. rekreációs szoba, ahova lepihenni, feltöltődni, brainstormingolni vagy más, lazább tevékenységet folytatni vonulhatnak el a dolgozók.

Apróságnak tűnik, de érdemes gondolni arra, hogy a téli időszakban hova tudják letenni a dolgozók és a látogatók a kabátjaikat. Ez elsősorban kis irodákban jelent problémát, ahol előállhat olyan helyzet, hogy egyszerűen megoldhatatlan egy nagyobb létszámú vendégsereg „gardróbájának” kulturált elhelyezése. Ennek megoldása lehet egy az előszobában elhelyezett szekrény, beépített szekrény, de egy kisméretű gardróbszoba is.

Nemsokára folytatjuk az irodaberendezési metódusokkal, addig is egy korábbi cikkünket ide kattintva olvashatjátok a témában.


Hasonló cipőben jársz?

Az irodák berendezése nehéz feladat, de ha feliratkozol hozzánk, segíthetünk hasznos tanácsokkal!

E-mail:


Hasonló cipőben jársz?

Az irodák berendezése nehéz feladat, de ha feliratkozol hozzánk, segíthetünk hasznos tanácsokkal!

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.


2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.


2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...


2016.12.30

Tréfáld meg a visszatérő kollégákat januárban!

Még most sem késő elkövetni az újév első - és talán legjobb - csíntevését!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×