Magazin

Hol vannak a jó irodai székek?

2016-02-24 Horváth Krisztián


Olyan triviálisnak tűnő kérdést teszünk ma fel, mely látszólag "értelmetlenül általános". Valójában azonban fontos, és beszélnünk kell róla, mert tapasztalataink szerint még mindig sokan nincsenek tisztában azzal, hol vehetnek egy jó széket.


 

No de mitől lesz jó egy szék?

Tisztázzuk először ezt a kérdést, mert itt is komoly fogalmi zavarok uralkodnak.

 

1) Ha szerinted attól jó egy szék, hogy olcsó, akkor Te sosem fogsz jó széket vásárolni magadnak.

Ez a kényelmetlen igazság azzal kapcsolatban, hogy a legtöbben hogyan válogatnak. Pedig a valóban minőségi irodaszékek nem 30.000 forint környékén szabják maguknak az árcédulájukat.

2) Drága szék nincsen.

Nincs olyan, hogy egy irodaszék drága. Kizárólag arról beszélhetünk, megéri-e az árát, vagy másképpen fogalmazva: jó-e az ár/érték aránya. Ez több dologtól is függhet, de leginkább attól, hogy mennyire védi az egészségedet és mennyire lesz tartós az adott szék.

3) Az egészségedért dolgozzon, ne a kényelmedért.

A legfontosabb dolog az életben az egészség. Ez az, amire azt szokták mondani, nem vehetjük meg pénzen. Ez azonban nem teljesen igaz, ha előrelátóak vagyunk Ha befektetünk egy jó, egészséges székbe, mely például gerincvédelmi koncepcióval rendelkezik, akkor igenis egészséget vásárolunk, mert elkerülhetjük súlyos egészségügyi tünetek kialakulását.

4) Ne hagyjon cserben.

Biztos, hogy megéri 2-3 évente olcsó székeket venni, váltogatni azokat, időt és energiát pazarolni erre, ráadásul közben feláldozni gerincünk egészségét a silány ülőbútor oltárán? Nem lenne jobb egyszer venni egy igazán jó széket 8-15 évre, ami ráadásul még ergonomikus is?

 

Most, hogy tisztáztuk, igazából mit is érthetünk jó szék alatt, nézzük meg, hol szerezhetsz egyet.

 

Hol vegyek jó széket?

Hol veszel legszívesebben fagylaltot? Az olasz fagyizóban, ahol maximális szakértelemmel készítik évtizedek óta, és sorok kígyóznak, hogy megkóstolhassák, vagy a mozgó árusnál a Margit-szigeten, akitől ha nem vágynál fagyira, igazából egyáltalán semmit sem vennél?

Azért tesszük fel ezt a kérdést, mert manapság rengetegen árulnak széket. Tényleg, higyjétek el, székkel ma bárki kereskedhet mindenféle tudás nélkül, pedg a szék valójában halálos fegyver: életünk javát ülve töltjük, és ha rossz széket kapunk valakitől, az gyakorlatilag gyilkosság. Lassan öl, mint a méreg.

Ahogy székkel is rengetegen kereskednek, úgy sokaknak van "bemutatótermük is". De megint csak kérdezzük: mit ér egy hely, ahol megnézhetsz mindenféle vegyes minőségű székeket, egy olyan másikkal szemben, ahol szakképzett eladók várnak, a cég mögött pedig 25 év tapasztalata áll székgyártás és forgalmazás, ergonomikus iroda és egészséges munkahely tervezésében?

Elmehetsz egy mondva csinált bemutatóterembe, vagy eljöhetsz hozzánk, ahol Judit és Mária várnak, és két perc alatt meggyőződhetsz róla, hogy nekünk szívügyünk a Te egészséges széked. 

 

                       

 

Nálunk a bemutatóterem érted van, nem a székekért. A minőségre utazunk, nem a mennyiségre. Ha tényleg jó szék kell, látogass meg minket a 1131 Budapest, Béke utca 105-ben hétköznap 10 és 18 óra között. 

 

 

Válassz egy jó széket, mert Te is megérdemled!

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos