Rólunk

Küldetésünk


Hisszük, hogy jelenlegi munkakörnyezeted fejleszthető.

Hisszük, hogy munkádba nem kell belehalnod.

Hisszük, hogy munkahelyed lehet inspiráló, egészséges és vidám.

Hisszük, hogy ebben Te vagy a mérték és az érték.


Tudjuk, ez lehetséges. 30 éve ezt csináljuk, és napról napra számodra értékes megoldásokká formáljuk tapasztalatainkat.


Olyan élményekhez és munkaterekhez adjuk a nevünket, amikben mi is szívesen dolgozunk. Elhoztuk és kipróbáltuk az ergonómia élvonalát és megosztjuk veled is. Embereket összekapcsoló irodák specialistái vagyunk, akik az Y generáció elégedettségét képesek megteremteni, miközben az évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkezők is boldogan mennek ugyanoda dolgozni.


Időt és energiát spórolunk neked azzal, hogy a teljes folyamatot a tervezéstől az ergonómiai szempontokon át a gyártásig és a beszerelésig egy kézben tartjuk és koordináljuk neked. A homeoffice megoldásoktól a több száz fős munkaterekig egyedi megoldásokkal és valóban személyes, személyre szabott közös munkával leszünk kedvenc partnereid.


Csapatunk


Nietsch Tamás
ügyvezető

Tamás 1989-ben álmodta meg és hozta létre a NIETSCH Kft.-t, ami azóta is családi vállalkozásként működik 100% hazai tulajdonban. A hazai KKV szektorban a cég neve a duplán vasalt ágyazati betonnal azonos szilárdságot képvisel, és ez az ő fegyelmezettségének is köszönhető.

szuperképessége: a kocsija saját magát kormányozza


Nietschné Gadányi Mária
cégvezető

Mária a cég operatív vezetője, ötleteink, koncepcióink megálmodója és megvalósítója, aki a mindennapok sűrűjében érzi igazán jól magát. Legyen szó akár egy új székcsalád kipróbálásáról, bevezetéséről, vagy egy 300 darabos székrendelés teljesítéséről, ő mindig az első sorban harcol. Nem is kérdés, hogy mindenki felsorakozik mögötte!

szuperképessége: egyszerre tud több helyen lenni


Kovács Edina
recepciós

Edina csapatunk taktikai igazgatója, a tettek embere, aki erős kézzel ragadja meg a mindennapok kormánykerekét, és rendelésedet, kérdéseidet mindig a legnagyobb körültekintéssel és utánozhatatlan gyorsasággal fogja intézni.

szuperképessége: egyszerre 3 telefonhívást is tud bonyolítani szimultán


Imre Szabina
lakberendező

Szabina számára nem létezik határ a képzelet birodalma és a valóság között: amit te megálmodsz, azt ő megtervezi, megmutatja neked, és ha mindennel elégedett vagy, akkor asztalosműhelyeink felé kommunikálja is kérésedet.

szuperképessége: bárkit bármilyen helyzetben képes megnyugtatni


Nagy Csaba
székdoktor, anyagbeszerző

Csaba számára nem létezik a "túl messze" és a "csúcsforgalom" fogalma: mindig és mindenkor eljut hozzád Budapesten, sőt az egész országban, akár próbaszékkel lep meg téged, akár rendelésedet szállítja házhoz, akár székszerviz-ügyben kéred a segítségét. Ő a mi Niki Laudánk, a hideg profi (csak sokkal szebb).

szuperképessége: egy tank benzinnel megteszi a Budapest-Jereván távolságot (oda-vissza)


Szilágyi Mihály
székdoktor, raktáros

Misi egyszerre dolgozik a székeken és az izmain, és mindkettőnek te látod előnyét, mert nincs az a beragadt gázlift, amit ne tudna akár puszta kézzel megmozdítani.

szuperképessége: egy kézzel képes két szerszámot is egy időben kezelni


Kiss Zoltán
székdoktor

A helyi székszerviz őre, hétköznapokon 10 és 2 között a székes szerelési problémáid instant megoldója. Igazi profi, aki csukott szemmel is összerak bármilyen forgószéket.

szuperképessége: már az NDK-s idők óta testközelből követi a forgószékek fejlődését, így mindent tud róluk


Farkas Ferenc
kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser

Ferenc átkaroló hadműveletei elől senki sem menekülhet, de szuper ajánlatai miatt igazából senki nem is akar. Az ergonómia földi nagykövete, aki a Te irodádat is földöntúli élménnyé varázsolja.


szuperképessége: búgó hangjára nem lehet nemet mondani


Horváth Krisztián
marketingvezető, kreatív

Krisztián a történész-bölcsész hagyományok és tudományok gyakorlati marketinggé formálásának specialistája. Csipetnyi kivitelező, egy kávéskanál stratéga, leheletnyi álmodozó és eképpen, akárcsak a csapat többi tagja, szereti a munkát a dolgosabb végéről megfogni. Ex-csokoládé függő, jó ideje tiszta már.

szuperképessége: 48 óra alatt bármilyen témából 4 órás élő előadással készül


Susugós Brandon
brand-manager, marketing wörker

Értitek, Brandon a brandfelelősünk. Arculati szakértő, inbound marketing professional, social media expert, content creator, copywriter, blogger. :)

szuperképessége: űbercukiság


Keresztes Samu
security staff

Samu az iroda biztonsági főnöke. Elsősorban ugat. Másodsorban is. Harmadsorban kedves jószág. Szobatiszta, de ha bosszúról van szó, képes ezt elfelejteni.

szuperképessége: sötétben láthatatlan
Büszkék vagyunk tanúsítvánainkra és minősítéseinkre


Dun & Bradstreet tanusitvany

NIETSCH Kft.


Cégünk 1989 óta családi vállalkozásként működik. Családi nevünk garancia arra, hogy megbízható, korrekt szereplői vagyunk a hazai kisvállalkozásoknak. Tulajdonosa két okleveles közgazda, a cég 100%-os magyar tulajdonban van. Termékeink értékét és hosszú távú használhatóságát a felhasznált anyagok kiváló minősége, műszaki tartalma és a gondos tervezés biztosítja. A jó minőség, a kedvező ár és a gyors szállítási határidő garantálja, hogy választásod a legmegfelelőbb legyen. Cégünk köztartozásmentes adózó illetve megbízható adózó minősítéssel rendelkezik.

Belföldi értékesítés

  • irodabútor gyártása, forgalmazása,
  • egyedi bútor gyártása,
  • konyhabútor gyártása, forgalmazása,
  • irodaszékek forgalmazása óriási választékka,
  • irodaszékek szervizelése,
  • tűzoltós ajándéktárgyak gyártása, forgalmazása,
  • céges ajándéktárgyak forgalmazása,
  • serleg, díj, forgalmazása.

Céginformációk


Cégtulajdonos: Nietsch Tamás, Nietschné Gadányi Mária
Bemutatóterem, üzlete: 1131 Budapest, Béke utca 105.
Cégjegyzékszám: 01-09-469-416
Statiszikai számjel: 12149834-5248-113-01
Adószám: 12149834-2-41
Telefon: +36-1-272-0480
E-mail: info@nietsch.hu
Facebook: https://www.facebook.com/irodabutik

Tárhely szolgáltató adatai:


DotRoll Kft.
1439 Budapest, Pf.: 663
www.dotroll.huEgyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos