Magazin

Idén is köszönjük a támogatásodat, jó helyekre juttattuk

2018-12-17 Horváth Krisztián


Az Irodabutik és a Nietsch Kft. csapata szeretné veletek megosztani karácsonyi örömeit: az egészségre fordított forintokból idén is támogatjuk a hátrányos helyzetű fiatalokat. És ebben nektek is nagyon fontos szerepetek van!


Tavaly decemberben is nagyon boldogok voltunk, hogy a Csepp a Tengerben Alapítványt támogathattuk kiemelten fontos társadalmi munkájában. Idét több fronton folytatjuk ezt.

 

Adományok az S.O.S. Gyermekfalvaknak és a Gyermekétkeztetési alapítványnak

Munkatársaink közül többen is önkéntesként dolgoznak hátrányos helyzetű fiatalokat segítő szervezeteknél. Nyaranta táborok szervezésében vesznek részt, amire soron kívüli szabadsággal tudnak elmenni. Ez azonban csak egy része annak, ahogy cégünk hozzájárul ehhez a feladathoz. Tudjuk, hogy sokszor anyagi támogatásunkkal segíthetünk a legtöbbet. 

Éppen ezért idén decemberben is úgy döntöttünk, hogy adományozunk. Közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy a fiatalok étkeztetése az a feladat, ami ebben az időszakban még fontosabb, mint az év többi részében. Ezért az S.O.S. Gyermekfalvak és a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját szerettük volna támogatni, e két szervezetnek kétszer 100.000 Ft-ot juttattunk el. 

  

 

"Az a legszebb ajándék, amit magad csomagoltál be"

Ebből a gondolatból indultunk ki, amikor úgy döntöttünk, hogy a Mikulásgyár mintájára cipősdobozokat állítunk össze, amiben mindenki beleteheti a saját ajándékait. Így készítettünk több csomagot is 13-18 éves fiataloknak. Ezeket közvetlenül felvidéki, vajdasági és partiumi gyermekotthonokba juttattuk el.

  

 

Te is segíthetsz!

Szeretnénk még egy nemes küldetésről is beszélni veled: Csorba Dávid az egyik legbátrabb fiatal, akit ismerünk: 26 éves, betegsége miatt pedig 4 éve nem tudta elhagyni szobáját. Partnetünk, a Kreatív Kontroll segítségével már tavaly is sikerest gyűjtés szerveződött számára, hogy az egészségügyi ellátását bárki segíthessen finanszírozni.

Idén Dávid szerette volna ezt meghálálni, így tapasztalatairól, gondolatairól könyvet írt Négy fal között szabadon címmel. Ezt megvásárolhatod ide kattintva, ezzel segítve őt és családját, illetve kitartó harcukat a Duchenne szindrómával.

 

Szeretnénk nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni, és megköszönni, hogy az egészséges ülést választva segítettetek megteremteni a lehetőséget, hogy kiemelt ügyeket támogathassunk.

 

Ha még decemberben meglátogatnál minket, ünnepi nyitvatartásunkat ide kattintva találod. Várunk téged jövőre is! :)
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.

Tovább olvasom

2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.

Tovább olvasom

2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos