Magazin

Jöttünk, láttunk, visszamennénk (OfficeXPO 2019)

2019-10-25 Horváth Krisztián


Idén első alkalommal került megrendezésre az OfficeXPO szakmai kiállítás, ami a hazai irodatervezők, kivitelezők, és designerek közös ünnepe lett. Kiállítóként mi is részt vettünk az eseményen, ahol a számtalan gyakorlati megoldás és szemet gyönyörködtető stand mellett kiváló előadások is elhangzottak.


Hogy mit jelent a WELL iroda, azt egyetlen mondatban nehéz lenne összegezni. Éppen ezért lett az OfficeXPO is három napos, igen színes programmal és rengeteg kiállítóval. Aki eljött megnézni a kiállítást, képet kaphatott arról, mit gondolnak ma a szakértők arról, milyen az egészséges, vidám, inspiráló és megtartó munkakörnyezet.

Az utolsó fogalom, a megtartó volt talán a legérdekesebb. A kiállítás második napján került sor az Office Fvck Up Day előadásaira, mely nem sikereket, hanem tanulságos kudarcokat mutatott be. Az előadók saját sztorijaikon keresztül sűrűn érintették a HR katasztrófák témakörét. Kiválóan látszott, hogy manapság a munkaerő-fluktuáció a cégek egyik legnagyobb problémája.

De mit lehet tenni ennek elkerülésére?

Pontosan ez az a kérdés, amire gyakorlati megoldást szerettünk volna nyújtani, ezért kifejezetten gerincbarát székekkel települtünk ki mindhárom nap.

A SpinaliS gerincvédő megoldásaink közül a Navigator, a Hacker, az Ergonomic és a Spider is kint voltak, és szinte végig ült is bennük valaki. Sokan már úgy jöttek oda hozzánk, hogy ismerték a SpinaliS rendszer előnyeit, mások pedig most kóstoltak bele először abba, milyen is az aktív ülés, és miért olyan káros a statikus munkavégzés.

A helyszínen természetesen lehetőség volt kollégáinkkal szakmai eszmecserére, valamint foglalhattatok próbaszék-időpontokat is. Ez utóbbi azért volt nagyon fontos, mert a saját munkakörnyezetedbe való integrálást kockázatok és vásárlás nélkül megteheted: úgy próbálhatod ki a SpinaliS-t akár egy hétig is, hogy az semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A munkavállalókon kívül természetesen a munkaadókat is megcéloztuk. Ezen a területen igen komoly feladataink vannak.

Sok HR vezető és beszerzési felelős jelezte nekünk, hogy ők nagyon szívesen vennének élettartam-garanciás, egészséges SpinaliS székeket, de az irodaszék beszerzésre vonatkozó követelménylista teljesen elavult, és annak alapján nem tudják megindokolni a SpinaliS székek vásárlását. Ez általános probléma, főleg a nagyobb cégeknél. Hiába ismerte el az orvosi szakma a gerincbarát székek jótékony hatásait, a munkahelyek követelményrendszerében csak igen lassan áll be változás ezzel kapcsolatban.

Reméljük, hogy jövőre is találkozhatunk veletek az OfficeXPO kiállításon. Addig is várunk mindenkit szeretettel bemutatótermünkben, ahol minden hétköznap 10 és 18h között tudjátok kipróbálni SpinaliS székeinket.


Ezekkel a termékekkel találkozhattál a cikkben:


SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Ergonomic
SpinaliS ergonomikus szék

150 945 Ft + ÁFA
191 700 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal, extra szövetekkel

SpinaliS Hacker Extra
SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal, extra szövetekkel

308 079 Ft + ÁFA
391 260 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+5
SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal

SpinaliS Spider Extra
SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal

424 984 Ft + ÁFA
539 730 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal, extra színekkel

SpinaliS Navigator Extra
SpinaliS ergonomikus szék króm vázzal, extra színekkel

335 181 Ft + ÁFA
425 680 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+2
SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Hacker
SpinaliS ergonomikus szék

235 512 Ft + ÁFA
299 100 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

+1
SpinaliS ergonomikus szék

SpinaliS Navigator
SpinaliS ergonomikus szék

273 701 Ft + ÁFA
347 600 Ft Bruttó

RÉSZLETEK

SpinaliS ergonomikus forgószék

SpinaliS Spider
SpinaliS ergonomikus forgószék

333 937 Ft + ÁFA
424 100 Ft Bruttó

RÉSZLETEK
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos