Magazin

Márciusban is számíthatsz ránk (személyesen is)

2021-03-04 Horváth Krisztián


Márciusban bemutatótermünk a korlázások ideje alatt is látogatható, illetve a próbaszék-szolgáltatás, a webes rendelések és a kiszállítás is zavartalanul működik, így segítünk neked az egészséges otthoni munkavégzésben.


A járvány harmadik hullámának mérséklése érdekében a Kormány március hónapban további szigorításokat vezet be, amik mindannyiunk életét érintik. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy az otthoni munkavégzést segítve támogathassunk téged a továbbiakban is. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

 

Bemutatótermünk nyitva és látogatható

Mivel a munkavégzéshez szükséges eszközöket árusító boltok nyitva tarthatnak, így bemutatótermünk is vár téged szeretettel az elkövetkező hetekben is. Természetesen mindent megbeszünk a biztonságod érdekében, higiéniai intézkedéseikről ide kattintva tájékozódhatsz részletesen.

 

Szombaton extra nyitvatartással várunk

Most szombaton (március 6.) bemutatótermünk 10 és 18 óra között is vár téged személyesen is. A helyben elérhető székeket akár azonnal haza is viheted. Március 15-én, hétfőn a többi üzlethez hasonlóan zárva leszünk.

 

Kollegáink továbbra is elérhetőek

Ha úgy döntesz, hogy személyesen nem szeretnél ellátogatni hozzánk, természetesen telefonon és emailben is elérsz minket bármilyen kérdéssel kapcsolatban, így ha rendelnél, de bizonytalan vagy, várjuk a hívásod vagy leveled, hogy segíthessünk neked.

 

Webshopunk működése zavartalan

Webshopunkban a következő hetekben is éjjel-nappal rendelhetsz. Rendelésed a szokásos átfutási idővel dolgozzuk fel, így semmilyen késedelmet nem kell elszenvedned.

 

A biztonságos házhoz szállítás folyamatos

Netes rendeléseid az eddig megszokott időben és módon GLS érintésmentes kiszállítással vagy kollegáink által jutnak el hozzád.

 

Székszervizünk is működik

A bemutatótermünkhöz kapcsolódó székszerviz-szolgáltatások helyben továbbra is elérhetőek.

 

Bemutatótermünk címe: 1131 Budapest, Béke utca 105., nyitva hétköznapokon 10 és 18 óra között.

További kérdéseiddel kapcsolatban keress minket bátran telefonon 10 és 18 óra között, vagy emailben bármikor.

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos