0
kosarad
egy jó
székre vár

0
még nem
kértél
próbaszéket
INGYENES KISZÁLLÍTÁS: 50.000 Ft-tól

Menő BMW-asztal


 2016. október 15   Horváth Krisztián

Íróasztalt szinte bármiből lehet csinálni, csak a kreativitásod szabhat határt. Egyesek ezt szó szerint veszik, és kedvenc kocsijukat alakítják munkahellyé, méghozzá nem is akármilyenné.

Korábban is mutattunk már nektek hasonló projekteket, volt például szék Vespa robogóból, vagy a mostanihoz hasonló íróasztal egy komplett MINI-ből kialakítva. Mai "bútordarabunk" történetét a Totalcar oldalán találtuk.

Motorháztetőn dolgozni igazi életérzés

No persze itt sem teljesen erről van szó, ugyanis a donornak használt BMW E30 alkatrészek azért komoly átalakításon estek át. Egyfelől természetesen nincs az asztalban sem motor, sem felfüggesztés, ezeket a belsőségeket a munka elején eltüntették.

Az eredeti tengely helyett készítettek egy olyan rendszert, ami a lökhárítót, a motorháztetőt és a kerekeket is tartja majd, mégsem lesz útban az asztalnál dolgozó számára:

Az eredeti motor helyett, látvány gyanánt egy nyomtatott kép került a kivágott motorháztető "alá", majd pedig erre egy vízszintes üveg lapot tettek a készítők, hogy munkaminőség szempontjából se lehessen panasz: így nem fognak elgurulni a tollak!

Végül a kerekek is a helyükre kerültek, hiszen azok nélkül nem lett volna meg a tökéletes összhatás. Tervben van a lámpatestek bekötése is, így sötétben is hihetetlen élményt adhat majd ez az autó-asztal.


Vannak még őrült dolgaink...

És ha feliratkozol, nem is maradsz le róluk.

E-mail:


Vannak még őrült dolgaink...

És ha feliratkozol, nem is maradsz le róluk.

E-mail:
Adatvédelmi nyilatkozat
2016.10.06

Amiken mindenki szívesen ülne: íme a 3 legjobb hálós forgószékünk

Biztos te is láttál már hálós háttámlás forgószéket, de el sem gondolkodtál rajta, miért olyan jó. Segítünk kicsit, összeszedtük az érveket, de ennél többet is adunk: megmutatjuk, melyik Magyarország három kedvenc hálós forgószéke.


2016.08.30

A felfújható bútorok világa

Elérkeztük a következő, laikusok számára komolytalannak tűnő bútorcsoporthoz, amely az utóbbi időben ugrásszerű változásokon ment át, és így teljes joggal belépett a komoly, sőt a dizájnerbútorok világába. Ne hagyjuk tévútra vinni magunkat: ezek a bútorok nem olcsóbbak, sőt... Hiszen a pneumatikus, azaz felfújható ágyak, székek, kanapék és egyéb bútordarabok számos olyan kihívásnak kell, hogy megfeleljenek, aminek az eredménye magas ár lesz.


2017.08.15

2017 TOP irodai forgószékei

Ha te is azok közé tartozol, akik igazán jó forgószéket keresnek, akkor előbb-utóbb felteszed nekünk a kérdést: melyik a legjobb székünk? Erre a kérdésre keressük a választ eddigi idei tapasztalataink alapján.


2016.11.23

Atya ég: egy lyuk, ami éppen beszippant egy irodát!

Hihetetlen, de igaz: van egy iroda, ami nap végére lassan eltűnik a falban. És ha nem vigyázol, te is áldozatul esel a mohó lyuknak!


Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
© Copyright 2015. Nietsch Kft.
A kosárba helyezéshez válassz kárpitot!

RENDBEN
Maximum 5 széket helyezhetsz a próbaszék listádra!

RENDBEN
A széket sikeresen a próbaszékeid
közé helyezted!

Vissza a székhez Tovább a próbaszék-igényléshez
× Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

CÉGKÉNT MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
Kapcsolattartó e-mail cím:VISSZA Tovább
×