Magazin

Mire adnak manapság 6 év garanciát?

2023-04-03 Horváth Krisztián


Például az olasz gyártmányú Italy Frezza forgószékekre. De miért fontos ez? Pár tipp, ha olyan széket szeretnél venni, amihez nyugalom és gondoskodás is jár.


Bár az elmúlt években a törvényi előírásoknak megfelelően a forgószékek piacán is megnövekedtek a garanciaidők (az eladott termék árának megfelelően, sávosan jellemzően 1-3 év), ez önmagában nem jelent sokat, hiszen a garanciához kapcsolódó szolgáltatások és háttér (vagy éppen annak hiánya) legalább annyit nyom a latban, mint a törvény adta jog.

 

Mi történik, ha garanciaidőn belül meghibásodik a székem?

Ez elsősorban attól függ, hogy hol vásároltad. Bár minden kereskedőnek kötelessége a garancia ideje alatt gondoskodni a meghibásodott termékről, sok esetben ez kimerül cserealkatrész küldésében (melynek beszerelése már a te problémád), vagy ha alkatrésze nincsen, azonos értékű cseretermék felajánlásáról, mely többnyire már nem vagy nem tökéletesen felel meg az igényeidnek. Jogorvoslatra persze mindig van lehetőség, de ki akar ezzel vesződni?

Nagyon kevés cég törődik azzal, hogy a garancia mellé tényleges és kényelmes szolgáltatást tegyen. Cégünknek az elmúlt évtizedekben is nagyon fontos volt, hogy a garanciaidőn belül és kívül az összes forgalmazott típusunkhoz ne csak alkatrész, de kényelmi szolgáltatás is társuljon. Ezért működik folyamatosan a márkafüggetlen székszervizes szolgáltatásunk, mely helyben és kiszállással az ország egész területén segít neked.

 

Gyanús, ha a garanciaidő a törvényi minimum

Egy forgószéket jellemzően nem 1-3 évre vásárolsz, hanem hosszabb üzemidőt vársz el tőle, joggal. Különösen igaz ez akkor, ha valóban ergonomikus, számodra tökéletes modellt választottál, és a kereséssel sok időt töltöttél el. A sokadik multiban vásárolt széked után valószínűleg már elkezdted keresni az igazán gerincbarát és tartós megoldásokat, így találhattál rá az élettartam-garanciás SpinaliS vagy az 5 év garanciás Emagra székekre.

Ezek forgalmazásával szavak helyett tettekkel szerettük volna megmutatni, hogy hazánkban is lehet jó, egészséges és tartós irodaszéket választani akár a munkahelyre, akár home officeba. 

 

Emeljük a tétet: európai minőség, 6 év garancia

Folyamatosan keressük azokat a gyártókat és márkákat, akik megfelelnek a legmagasabb elvárásainknak, és így olyan, az üléssel kapcsolatos prémium megoldásokat adhatunk neked, amit megérdemelsz. Ennek a folyamatnak egy újabb fontos állomása az olasz gyártmányú Italy Frezza begördülése bemutatótermünkbe és webshopunkba.

A precíz tervezésnek és gyártásnak köszönhetően a Frezza székek nem kevesebb, mint 6 év garanciával érkeznek, mely igaz a szék teljes szerkezetére, és a kárpitozáson kívül minden alkatrészére (a kárpitozásra természetesen ugyanúgy él az 1-3 év garancia, mint bármely termékünkre).

 

 

Ez egyedülálló nyugalmat és biztonságos döntést garantál a számodra, hiszen egy-egy Frezza szék biztosan hosszú éveken át fog téged elkísérni az egészséges ülőmunka világában. A Frezza modellek felszereltségtől függően gerincbarát szinkron mechanikával ülésmélység-állítással, állítható deréktámaszokkal, karfákkal és fejtámlákkal várnak, hogy azt a kényelmet kapd, amit keresel.

Kockázat nélkül kipróbálhatod a Frezza minőséget, hiszen vásárolt termékeidre 40 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, emellett bemutatótermünkben szakértő segítség mellett meggyőződhetsz róla, milyen az olasz design az ülés világában.

 
2016.07.14

Emagra székek első kézből

Az Irodabutik 2016-tól a kiváló minőségű és 5 év garanciával rendelkező cseh gyártmányú Emagra székek hivatalos hazai forgalmazója.

Tovább olvasom

2018.01.09

Húsba vágó: mitől lesz jó egy irodaszék?

Sokat írtunk már arról, mitől válik igazán egészségessé egy irodaszék, most azonban pénztárcavédő percek következnek. Ennek apropóját máris eláruljuk, és rengeteg pénzt spórolunk meg neked.

Tovább olvasom

2017.01.18

Döbbenet: így dolgoznak a multik

Celluxszal szervizelni egy drága széket? Kihagyni a csapágyat? Pozitív példákat szeretünk hozni a minőségi ülés világából, szándékosan kerüljük a negatívakat. De néhány gányolás mellett mi sem tudunk elmenni szó nélkül...

Tovább olvasom

Kategória összes cikkét, ide kattintva találod
Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos