40 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosra mennél?

40 napos pénz-visszafizetési garancia

jár minden székünkhöz!

 

 

A 14 napos visszafizetési garanciára a törvény mindenkit kötelez, de mi tudjuk, hogy neked ennél sokkal több jár!

 

 

Mi bízunk a döntésedben, te pedig bízhatsz bennünk

 

Vásárolj teljes biztonságban webáruházunkban, 40 napos teljes pénzvisszatérítési garanciával. Ha 40 napon belül bármilyen kétséged merül fel a nálunk vásárolt székkel kapcsolatban, kérdés nélkül visszavesszük, és a teljes vételárát visszakapod.

 

Ilyen teljes garanciát sehol máshol nem kapsz.

 

Biztos döntés cégeknek és magánszemélyeknek is 

 

A törvény cégek számára nem garantálja még a 14 napos visszatérítést sem, mi azonban mindenkinek megadjuk. Akár magánszemélyként, akár cégként vásárolsz, a 40 napos teljes pénz-visszafizetési garancia nálunk mindenképpen érvényes. 

 

Miért adunk 40 napot?

 

Azért, mert szeretnénk kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni számodra a minőségi székek vásárlását.

A 40 napos pénzvisszatérítési garancia előnyei:

 

   teljes biztonságban vásárolhatsz

   nyugodt választást biztosít számodra

   40 napon belül a teljes összeget visszakapod

   minden székünkre érvényes a visszafizetési garancia

 

Pénzvisszafizetés és termékgarancia kéz-a-kézben

 

A 40 napos pénz-visszafizetési garancia mellé természetesen minden termékünk rendelkezik saját, minimum 1 éves, de általában ennél hosszabb garanciaidővel (ezt minden termék saját adatlapján pontosan feltüntetjük). Legjobb minőségű székeinkre pedig bátran vállalunk akár 5 év garanciát is! És ha ez még nem lenne elég, a vásárlási folyamat során kérhetsz tőlünk plusz egy év extra garanciát is, melyhez profi, 30 éve működő szervizháttér is társul. Így gondoskodunk róla, hogy a székekkel kapcsolatban soha ne legyen semmilyen problémád.

 

Hogyan élhetek vele?

 

A 40 napos visszafizetési garancia automatikusan él! 

Nincs más dolgod, mint megnézni legjobb ergonomikus forgószékeinket, irodai székeinket vagy bármely más kategóriánkat, és vásárolni.

 

 

 


 

Ha úgy döntesz, hogy élsz a pénzvisszatérítés jogával, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatod kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve az eredeti fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választottál). A 40 napos időtartam attól a naptól számított 40 nap elteltével jár le, amelyen te vagy az általad megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulásod adod; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag téged semmilyen többletköltség nem terhel. Visszatérítés során a terméket csak eredeti csomagolásában, sértetlenül tudjuk visszavenni. Futárszolgálattal vagy postai úton kézbesített termék esetén a termék üzletünkbe való visszajuttatásáról saját költségeden kell gondoskodnod.

Egyetlen kérdésünk lenne:

HA VÁSÁROLSZ NÁLUNK
CÉGKÉNT VAGY MAGÁNSZEMÉLYKÉNT
TENNÉD?

× szekboltos